Cadde Kadir İnanır: Ölümler dursun, barış gelsin

Kadir İnanır: Ölümler dursun, barış gelsin

14.12.2016 - 15:36 | Son Güncellenme:

Akmerkez'de görüntülenen usta sanatçı Kadir İnanır, yeni yıldan beklentisinin barış olduğunu söyledi.

Kadir İnanır: Ölümler dursun, barış gelsin

Muğla’nın Dalaman İlçesi’ne yerleşen Kadir İnanır, uzun bir aradan sonra Etiler’de objektiflere takıldı.

Haberin Devamı

Sözcü'de yer alan habere göre; Akmerkez’de alışveriş turuna çıkan usta oyuncu, sağlık sorunları nedeniyle Dalaman’a yerleştiği iddiaları hakkında, "Anadolu’yu ve yurdun her yerini geziyorum. Sağlığımla ilgili bir sıkıntım yok. Kontrollerimi oluyorum. Gayet iyiyim" dedi.

"ÇOK KADIN HAYRANIM VAR, BU HOŞUMA GİDİYOR"

Türk Sineması’nın efsane ismi, önümüzdeki günlerde başlayacağı iddia edilen dizi projesiyle ilgili olarak, "İşimize gelirse senaryoya bakıp uygularız. Şimdilik net bir şey diyemem. Dizi senaryoları geliyor, ama maalesef istediğim gibi olmuyor. Uygun bulduğum zaman uygulamaya geçeriz. Gittiğim her yerde sevgi ve ilgi görüyorum. Çok kadın hayranım, sevenim var. Tabii ki bu durum insanın hoşuna gidiyor" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"SETLERİ ÇOK ÖZLEDİM"

Kadire İnanır, "Yeni dizileri ve genç oyuncuları nasıl buluyorsunuz?" sorusuna, "Hepsini iyi buluyorum, ama sıkıştılar. Biraz dikkat etmeleri lazım. Hikayeler sıkıştı. Bütün projeler birbirine benzemeye başladı. Yeni ve güzel şeyler üretmeleri lazım. Yeşilçam’ın hikâyelerini dizi olarak çekiyorlar zaten. Benim de bazı filmlerim var. Bakalım onları ne zaman araklayacaklar?" iafadelerini kullandı.

"YENİ YILDAN DİLEĞİM BARIŞ"

Usta oyuncu, yeni yılla ilgili mesajının sorulması üzerine, "Bu ülkenin fidan gibi gençlerinin toprağa düşmesini istemiyorum. Koca bir ülkeyiz. Ölümler dursun, mutlaka barış gelsin. Barış mutlaka gelecek, hep beraber göreceğiz. Acılarla dolu bir yıla giriyoruz. Hiç eğlenmesek iyi olur. Bu yıl hiç eğlenmeyelim" dedi.