İstanbul KAĞITHANE YAZ SPOR OKULLARI SONA ERDİ

KAĞITHANE YAZ SPOR OKULLARI SONA ERDİ

20.08.2014 - 20:18 | Son Güncellenme:

.

KAĞITHANE YAZ SPOR OKULLARI SONA ERDİ

Kağıthane Belediyesi’nin öğrencilere yaz tatilleri için açtığı "2014 Yaz Spor Okulu" düzenlenen törenle sona erdi.
Kağıthane Belediyesi’nin öğrencilerin yaz tatillerini eğlenceli ve verimli bir şekilde geçirmeleri için açtığı “2014 Yaz Spor Okulu” düzenlenen törenle sona erdi. Yaz Spor Okulunu tamamlayan öğrenciler Hasbahçe’de bulunan spor tesislerinde düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar. Kagıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın ev sahipliği yaptığı programa, Kağıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer, Kağıthane İlçe Milli Eğitim müdürü Mustafa Çayır, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Yaz spor okuluna çocuklarını gönderen velilere teşekkür eden Kağıthane Belediye Başkanı Kılıç, "Öğrencilerimizin programlarını inceledim çok faydalı olduğunu düşünüyorum. İlk defa bu sene engelli yaz spor okulumuzu gerçekleştirdik. Engelli öğrencilerimizle beraber olduk. Hepinizin takip ettiği gibi açık ve kapalı spor alanlarımıza yenilerini ekledik" dedi.
Törende Power Extrame Show Team’in gösterileri izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Bin 500 öğrencinin gösterdikleri performans ve başarılardan dolayı madalya ve sertifika almaya hak kazandığı kapanış töreni kaykay, bisiklet ve dans gösterileri ile adeta festival havasında geçti.

Yazarlar