Kars KAĞIZMAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINA HAZIR...

KAĞIZMAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINA HAZIR...

01.09.2014 - 12:42 | Son Güncellenme:

.

KAĞIZMAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINA HAZIR...

Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce öğretmenlere yönelik düzenlenen 2014-2015 eğitim öğretim yılı seminerleri başladı.
Halk Eğitim Merkezinde Organize Edilen seminere bütün okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Seminerde konuşan Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürü Efrail Deniz, “Öncelikle bütün idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim dönemini tebrik eder hepsine başarılar diliyorum. Her dönem olduğu bu dönemde amacımız geçen yıllara nazaran eğitimde başarı çıtamızı biraz daha yükseltmek bu hedefte gerek üniversite gerek fen liseleri ve benzeri okullara daha çok öğrenci göndermek için çalışacağız” dedi.
Okul müdürlerinin öğretmenlerine, öğretmenlerin de öğrencilere gerekli hassasiyeti göstererek sahip çıkılması gerektiğini söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Efrail Deniz, “Sadece mesai için ve öğretmek için okula gidilmez gerek öğretmen olsun gerek öğrenci olsun sosyal ve psikolojik alanlarda destek almalıdır bizler ilçe milli eğitim müdürlüğü olarak kapımız herkese açık elimizden geldiğince bütün okul ve öğretmenlerimize her türlü desteği vereceğiz” diye konuştu.