Skorer Pansuman Yasuda!

Pansuman Yasuda!

19.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Sabri’nin sakat, Eboue’nin, Afrika Uluslar Kupası’na gidecek olması yüzünden defansın sağına takviye yapmayı planlıyor. Sarı-kırmızılıların, Vitesse’de top koşturan Japon Yasuda ile ilgilendiği ortaya çıktı

Pansuman Yasuda

Cim-Bom’da taşlar yerine oturmaya başlamışken, gelecek ay düzenlenecek Afrika Uluslar Kupası, Teknik Direktör Fatih Terim’in planlarını bozdu.
Sarı-kırmızılıların formda oyuncusu Eboue’nin, Fildişi Milli Takımı’na davet edilmesi, Sabri’nin de sakat olması nedeniyle Terim’i sıkıntıya soktu. Teknik heyetin, hesapta olmayan sağ bek krizi yüzünden geçici transfer formülleri üzerinde durduğu ve Vitesse’de forma giyen Japon savunma oyuncusu Michihiro Yasuda’nın gündeme geldiği öğrenildi.
İki sezondur Hollanda’da top koşturan 23 yaşındaki Yasuda’nın düşük bir maliyetle kiralanmasının düşünüldüğü ifade edildi. Vitesse’de düzenli olarak ilk 11’de forma giyen Japon futbolcuyu alarak 1.5 aylık süreci sorunsuz tamamlamak isteyen sarı-kırmızılılar, Yasuda’yı, Eboue döndükten sonra tribüne çıkarıp, ihtiyaç halinde kullanmayı hedefliyor.
Bu arada ikinci yarının 4 Ocak’ta başlamasına karşın uluslararası kupalarda, milli takıma çağrılan bir oyuncunun 3 hafta önce kampa katılması zorunluluğu var. 21 Ocak-12 Şubat arasında Gabon ve Ekvator Ginesi ortaklığında düzenlenecek Afrika Uluslar Kupası’nda, Fildişi Sahili Milli Takımı forması giyecek olan Eboue; Büyükşehir, Samsun, Karabük, Eskişehir, Ankaragücü, Bursaspor ve Antalyaspor maçlarını kesin olarak kaçırıyor.
Fildişi Sahili Milli Takımı gruptan çıkar, finale kadar giderse Gaziantepspor ve Kayserispor maçlarında Eboue, sarı-kırmızılı formayı giyemeyecek.

Haberin Devamı

Pansuman Yasuda