Gündem Kalbim Ege'de Kaldı 10. bölümde Zeliş ve Mustafa adada-izle

Kalbim Ege'de Kaldı 10. bölümde Zeliş ve Mustafa adada-izle

26.08.2015 - 14:55 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Kalbim Ege'de Kaldı 10. bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi. Teknenin kıyıya vurması ile birlikte Zeliş, Mustafa ve Yaman adada mahsur kalıyorlar. Peki bu üçlü adada neler yaşadı? Kalbim Ege'de Kaldı 10. son bölüm detayları haberimizde.

Kalbim Egede Kaldı 10. bölümde Zeliş ve Mustafa adada-izle

Yaman, Zeliş ve Mustafa nerede?

Haberin Devamı

Mustafa, Zeliş ve Yaman Issız Bir Adada Mahsur Kalıyor!
Mustafa, Zeliş ve Yaman denizin ortasında kalakalmışlardır. Kıyıya vuran tekneyi bulan Sahil Güvenlik alarm durumuna geçer ve aramalar başlar.
Çocuklarının kaybolduğunu öğrenen Gıpgıp’lar ve Kürük’lerde acılı bekleyiş başlar. Cabbar kimseyi dinlemez ve kız kardeşini aramak için kolları sıvar ancak kendi başını da derde sokar. Diğer yandan çocuklarını merak eden sadece Gıpgıp’lar ve Kürük’ler değildir elbette.
Köyün kibirli, öfkeli, zengin bir misafiri vardır; Yaman’ın annesi Müzeyyen. Müzeyyen oğlunun kaybolma acısını köylülerden çıkarmak isteyince olaylar iyice karışır. Oysa o sırada Mustafa, Zeliş ve Yaman bir kıyıya vurmuşlardır, iyilerdir. Ancak çıktıkları yer bir adadır.
Aralarında olan onca şeyden sonra Mustafa, Zeliş ve Yaman ıssız bir adada, bir arada kalırlarsa ne olur? Neler olmaz ki?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeliş’le Mustafa arasına kara kedi mi giriyor?

Zeliş tam da Mustafa’ya yaklaşıyorken Mustafa’yı beklenmedik bir şekilde başkasıyla görür. Kıskançlık krizi geçiren Zeliş ani bir kararla Yaman’ın teklifini kabul eder.

Köydeki erkekler Cabbar’ın hafızasını geri getirmek için uğraşırken, Halime’nin biricik nazik kocasını yine kaybetmeye hiç niyeti yoktur.

Zeliş ve Yaman tekneyle açılırken Mustafa onlardan uzak durabilecek midir? Üçlü beklenmedik olaylarla karşılaşacaktır.

Yazarlar