Gündem Kalbim Ege'de Kaldı 11. bölümde boşanma krizi-izle

Kalbim Ege'de Kaldı 11. bölümde boşanma krizi-izle

02.09.2015 - 15:22 | Son Güncellenme:

Yaman, Mustafa'yı tuzağa düşürüyor. Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kalbim Ege'de Kaldı 11. bölümde Zeliş ve Mustafa arasındaki ipler koptu. Yaman'ın tuzağına düşen ikilinin yolları ayrıldı mı? Kalbim Ege'de Kaldı 11. bölüm ve ayrıntılar haberimizde.

Kalbim Egede Kaldı 11. bölümde boşanma krizi-izle

Zeliş, Mustafa’dan Boşanmaya Karar Verdi!
Mustafa, Yaman’ın kötü biri olduğuna artık emindir ve bunu kanıtlamak için elinden geleni yaptı. Yaman ise Mustafa’nın onu takip ettiğini anladı ve ona çok kötü bir oyun oyadı.
Mustafa, Zeliş’e olanları kanıtlamak isterken Zeliş’i sonsuza kadar kaybetmekle burun buruna gelir. Mustafa’nın Yaman’ı gözaltına aldırması Zeliş için bardağı taşıran son damla olur. Zeliş ve Mustafa boşanmanın eşiğine gelir, hatta Zeliş bununla da kalmaz ve tam da Yaman’ın istediği gibi onun kucağına düşer. Bu olanlardan sonra her şey bitmiş gibi gözükse de asıl olaylar şimdi başlar.
Kalbim Ege’de Kaldı’da bu hafta artık herkes ciddi bir yol ayrımında... Zeliş ve Mustafa, Yaman’a rağmen bir arada kalabilecek mi?

Haberin Devamı

KALBİM EGE'DE KALDI 11. BÖLÜM FRAGMANI

Son bölümde neler olmuştu?

Kalbim Ege'de Kaldı yayınlanan 10. bölümüyle yine akıllarda soru işareti bıraktı.

Tekne yangınından sonra ortadan kaybolan ve bir adada ortaya çıkan Yaman, Musta ve Zeliş sonunda ailelerine kavuşuyor. Ümitlerini kesen aileler onlara kavuşmanın etkisiyle köyde adeta bayram havası esmeye başlıyor.

Yaman'ın son zamanlardaki davranışlarından şüphelenen Mustafa ise otele geldiğinde Yaman'ın annesiyle konuşmasının bir kısmına şahit oluyor. Mustafa, Yaman'ın köylüye oynayacağı oyunu seziyor mu? Şüphelerinde haklı çıkacak mı? Bunu öğrenen Zeliş nasıl bir duruş sergiyecek?