Gündem Kalbimdeki Deniz 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Kalbimdeki Deniz 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

13.01.2017 - 11:18 | Son Güncellenme:

Fox TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Kalbimdeki Deniz 12. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Cumartesi akşamları izleyenleri ile buluşan Kalbimdeki Deniz dizisinde Deniz, Alihan'ın İstanbula gelişi ile büyük mutluluk yaşadı. Peki Kalbimdeki Deniz 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalbimdeki Deniz 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Cumartesi akşamları ekrana gelen Kalbimdeki Deniz 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Kutsi, Özge Özberk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Hakan Eratik, Sebahat Kumaş, Pınar Kaya, Güzin Usta ve Hakan Vanlı yer alıyor. Kalbimdeki Deniz 13. yeni bölüm fragmanı ile 21 Ocak Cumartesi akşamı saat 20:00'da Fox TV ekranında...

Haberin Devamı

KALBİMDEKİ DENİZ 12. SON BÖLÜM ÖZETİ

Ozan’ın bulunuşu, bir sürprizi de beraberinde getirir. Mustafa’yla yakınlaşmaya başlamışken, Figen’in ona aşık olduğunu söylemesiyle, Ece geri adım atar. Bu arada Fikriye de boş durmayıp, İbrahim’i Ece’ye karşı doldurur. Ferhat’ın Ece’yi tehdit ettiğini öğrenen Mustafa, bu kez yumruklarını konuşturur. Ağabeylerinin İstanbul’a geleceği haberiyle korku içinde olan Diyar, Serdem’e kavuşmanın keyfini bile süremezken, Elvan’ın bir planıyla rahat nefes alır.

KALBİMDEKİ DENİZ 13. BÖLÜM FRAGMANI

Tatsız bir olay yaşayarak lokantadan ayrılan Deniz, Mirat’ın dostluğu ve ilgisiyle moralini ayakta tutarken; Şebnem ve Alihan arasındaki gerginlik tırmanır. Alihan’ın iş seyahati diye yalan söylediğini anlayan ve ailesini görmek üzere İstanbul’a gittiğini tahmin eden Şebnem panik içindeyken, Alihan aylar sonra ailesiyle karşı karşıya gelmek üzere oluşunun heyecanı içindedir.