Gündem Kalbimdeki Deniz 37. bölüm fragmanında Mirat ve Alihan savaşı büyüyor!

Kalbimdeki Deniz 37. bölüm fragmanında Mirat ve Alihan savaşı büyüyor!

16.09.2017 - 09:41 | Son Güncellenme:

Kalbimdeki Deniz 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamları ekrana gelen Kalbimdeki Deniz ekrana gelen son bölümde Mirat ve Alihan arasında yaşanan tartışma son bölüme damga vurdu. Alihan'ın Mirat'a attığı yumruk ardından ikili arasında büyük bir savaş başladı. Kalbimdeki Deniz 37. yeni bölümde Mirat ve Alihan'ın Deniz için yaşadığı gerginlik daha da büyüyor.

Kalbimdeki Deniz 37. bölüm fragmanında Mirat ve Alihan savaşı büyüyor

Kalbimdeki Deniz dizisi 36. bölümü ile ekrana gelecek olan dizide Mirat ve Alihan arasında büyük bir kavga çıktı.

Haberin Devamı

Alihan’ın boşanma kararını temyiz etmesinin zor günlerin habercisi olduğunu bilen Deniz ve Mirat, aşklarına ve beraberliklerine daha sıkı sarılırlar.

Babası döndüğünden beri Ece’yle eskisi kadar yakın olamayan Mustafa, birdenbire ortaya çıkan ve gerçek kimliğini herkesten gizleyen Fatih’in Ece’ye ilgisiyle kıskançlık nöbetleri yaşar. Öte yandan annesinin evdeki sürpriz varlığı yüzünden de öfkeli ve huzursuzdur.

Civan’ın Diyar’la bağlantısı olduğuna inanan Şirzat sinsi planlar yaparken, Şebnem de Hülya’nın hayatına intikam planlarıyla yeniden girer ve sürpriz bir şer ortaklığına adım atar.

Kıskançlık ve merak duygularına engel olamayan Fikriye, hafızasının düzelmeye başladığını herkesten gizleyerek ortalığı karıştırmaya başlar. Bebeğini doğurmaya karar veren Hülya’yla Nejat, Deniz’le Alihan, Mustafa’yla Zahide ve Ece arasında ipleri iyice gerilirken; Mirat’a karşı öfkesine hakim olamayan Alihan şiddete başvurur.

Haberin Devamı

KALBİMDEKİ DENİZ 37. YENİ BÖLÜM FRAGMANI