Gündem Kalbimdeki Deniz 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalbimdeki Deniz 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

02.12.2017 - 09:39 | Son Güncellenme:

Kalbimdeki Deniz'in dün akşam yayınlanan son bölümünde yer yerinden oynadı. 47. bölümü yayınlanan Kalbimdeki Deniz'de Raşel vuruldu. O yaşam mücadelesi verirken Mirat ve Deniz arasında soğuk rüzgarlar esti. Peki Kalbimdeki Deniz 48. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte merak edilen tüm gelişmeler...

Kalbimdeki Deniz 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

FOX TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kalbimdeki Deniz yeni bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Raşel'in vurulması herkesin hayatını derinden etkiledi. Peki Kalbimdeki Deniz 48. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KALBİMDEKİ DENİZ 48. BÖLÜM FRAGMANI

Sevilen dizi Kalbimdeki Deniz'in 48. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ama yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

Haberin Devamı

KALBİMDEKİ DENİZ 47. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Raşel’in Mirat’ı kurtarmak için düşünmeksizin aldığı hayati risk, Mirat ve Yosef kadar Deniz’i ve Ece’yi de etkiler ve bakıma ihtiyacı olduğundan, mecburen eve getirirler. Raşel’in Mirat’ı kurtarmış olması gerçeği? ve hayatlarına girmesi duygusal gerilimlere yol açarken, Yosef anne ve babası için bir şans daha olabileceği umudunu besler.

Mirat ona olan sevgisini her fırsatta hissettirmeye çalışsa da Deniz için de Raşel’in evdeki ?varlığı kolay değildir, duygusal iniş çıkışlar yaşar. Deniz’in Mirat için yaptığı sürpriz ise Raşel’in gizlice koruduğu umudunu zedeler. Yosef’le Mustafa, Ece’yle Melisa arasındaki kıskançlık şimdilik hasıraltı edilirken, Yosef Ece’ye giderek daha fazla bağlandığını hisseder. Alihan’ın açtığı davanın ilk duruşması görülür ve tanıkların dinlenmesi için süre verilir. Deniz tadilattan geçen kafesinde ilk siparişini yetiştirmek için uğraşırken, duyduğu bir haberle dünyası başına yıkılır.

Kalbimdeki Deniz yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de FOX'ta!

Haberin Devamı

KALBİMDEKİ DENİZ 47. BÖLÜM FRAGMANI

Yazarlar