Gündem Kalbimdeki Deniz dizisi ne zaman başlıyor?

Kalbimdeki Deniz dizisi ne zaman başlıyor?

09.09.2016 - 09:43 | Son Güncellenme:

Yeni sezonda Fox Tv iddialı yapımlar ile ön plana çıkıyor. Kalbimdeki Deniz dizisi bunlardan biri. Peki Kalbimdeki Deniz'in konusu ne? Yeni dizi Kalbimdeki Deniz'de hangi başarılı oyuncular yer alıyor? Merak edilen her şey ile yeni dizi Kalbimdeki Deniz dizisini sizler için derledik...

Kalbimdeki Deniz dizisi ne zaman başlıyor

Fox Tv ekranları yeni bir yapım ile sezona damga vurmak için geliyor. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda başarılı ve tecrübeli isimler yer alıyor. Peki yeni dizi ne zaman başlayacak? Yeni sezonun iddialı yapımlarından “Kalbimdeki Deniz”in çekimleri başladı. Başrollerini Özge Özberk ve Kutsi’nin paylaştığı dizi, ekim ayında Fox TV ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

KALBİMDEKİ DENİZ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Pastel Film’in hazırladığı “Kalbimdeki Deniz”in çekimleri, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da başladı. Setten ilk karelerin paylaşıldığı dizinin çekimlerinin bir bölümü de Şanlıurfa’da yapılacak. Özge Özberk ve Kutsi’nin başrollerini paylaştığı “Kalbimdeki Deniz” Ekim ayında izleyicisiyle buluşacak.

KALBİMDEKİ DENİZ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER YER ALIYOR?
Yeni sezonun iddialı yapımlarından olan dizinin oyuncu kadrosunda Yeşim Ceren Bozoğlu, Devin Özgür Çınar, Hakan Eratik, Sebahat Kumaş, Hakan Vanlı, Faruk Üstün, Batuhan Ekşi, Güzin Usta, Hazal Adıyaman, Levend Yılmaz, Hülya Şen, Nazlı Pınar Kaya, Evren Erler, Sercan Gülbahar, Serkan Altıntaş, Emre Yanık, Çağlayan Doruk Ozanoğlu ve Suat Karausta yer alıyor.

Haberin Devamı

YENİ DİZİNİN KONUSU NE?

Yapımcılığını Efe İrvül’ün üstlendiği, senaryosunu Funda Çetin’in yazdığı, yönetmenliğini Aysun Akyüz’ün yaptığı dizinin konusu ise şöyle:
Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz ile ona gerçek aşkı tattıracak ve hayat arkadaşı olacak Mirat’ın yolları büyük bir sürprizle kesişir.
“Bazen hayat seni en değerli incisini sunmak için okyanusun en dibine çeker.”
Pastel Film’in yapımcılığını yaptığı dizinin kadrosunda Kutsi, Özge Özberk ve Yeşim Ceren Bozoğlu yer alıyor. Senaryosunu Funda Çetin’in yazdığı ve yönetmenliğini Aysun Akyüz’ün yapacağı dizi Fox TV’de ekrana gelecek.

KALBİMDEKİ DENİZ DİZİSİNE 4 YENİ OYUNCU

Kalbimdeki Deniz dizisi ne zaman başlıyor

FOX TV ekranlarının yeni ve iddialı dizisi Kalbimdeki Deniz’e 3 yeni oyuncu katıldı.

Yapımcılığını Pastel Film’in yaptığı, yönetmen koltuğunda Aysun Akyüz’ün oturduğu, senaryosunu Funda Çetin’in kalemem aldığı dizinin başrollerinde Kutsi, Özge Özberk ve Yeşim Ceren Bozoğlu rol alıyor. Heyecanla beklenen dizinin kadrosuna Hakan Eratik, ‘Karagül’ dizisinden bildiğimiz Sebahat Kumaş, son olrak ‘Göç Zamanı’ yapımında rol alan Batuhan Ekşi ve yayın hayatı biten ‘Hanım Köylü’ dizinde yer alan Hazal Adıyaman da dahil oldu.
İddialı dizi yeni yayın döneminde FOX TV ekranlarında seyirci ile buluşacak….

Haberin Devamı

FOX EKRANLARINDA YENİ DİZİ: KALBİMDEKİ DENİZ

Fox TV ekranlarında başrollerini Kutsi ve Özge Özberk’in oynayacağı Kalbimdeki Deniz isimli yeni bir dizi başlıyor.

Özge Özberk ve Kutsi Aynı Projede
Pastel Film’in hazırladığı, yapımcılığını Efe İrvül’ün yaptığı yeni sezonun iddialı yapımlarından “Kalbimdeki Deniz” dizisinin başrolleri belli oldu. Yeni sezonda Fox Tv ekranlarında yayınlanacak dizinin başrollerinde Özge Özberk ve Kutsi yer alacak.

Hazırlıkları son hızla devam eden ve önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanacak olan ”Kalbimdeki Deniz” dizisinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. ”Kalbimdeki Deniz” ‘in başrolünü paylaşacak isimler Özge Özberk ve Kutsi oldu.
Senaryosunu Funda Çetin’in yazdığı ve yönetmenliğini Aysun Akyüz’ün yapacağı dizinin çekimleri Ağustos ayının 2. haftasında İstanbul’da başlayacak.