Cadde Kalbimdeki kedi evi!

Kalbimdeki kedi evi!

05.12.2016 - 08:34 | Son Güncellenme:

Kalbimdeki Deniz ekibi, sokak hayvanlarını unutmadı. Dizinin çekimlerinin yapıldığı Çengelköy’deki evin bahçesine büyük bir kedi evi yapan ekip, “Kalbimdeki Kedi Evi” adını verdikleri evin açılışında kurdele de kesti.

Kalbimdeki kedi evi

FOX ekranlarında cumartesi akşamları ekrana gelen “Kalbimdeki Deniz” dizisinin ekibi, sokak hayvanlarını unutmadı. Havaların soğuduğu bugünlerde sete ısınmak için gelen pek çok kediye evsahipliği yapan Kalbimdeki Deniz set ekibi, set olmadığı zamanlarda hayvanlara barınacakları sıcak bir yuva yapmak için harekete geçti. Çengelköy’de çekim yaptıkları evin bahçesine büyük bir kedi evi inşa eden ekip, eve “Kalbimdeki Kedi Evi” adını verdi. Bütün ekibin ve oyuncuların emek vererek inşa ettiği kedi evinin açılışını da yapan ekip, kurdele kesmeyi ihmal etmedi.

Haberin Devamı

Kalbimdeki Kedi Evi’nin odalarının isimleri de en az evin kendisi kadar dikkat çekici. Telsiz, Kaşe, Repo gibi set terimleriyle adlandırılan kedi odalarına yeni sakinleri hemen yerleşmeye başladı. Bu soğuk havalarda barınacak yer sıkıntısı yaşayan sokak havanlarını unutmamak gerektiğine dikkat çeken Kalbimdeki Deniz ekibi, sokak hayvanlarına sıcak bir yuva kazandırmanın mutluluğunu yaşadı. Yapımcılığını Pastel Film adına Efe İrvül’ün üstlendiği, senaryosunu Funda Çetin'in yazdığı, yönetmenliğini Aysun Akyüz Mehdiabbas’ın yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda Özge Özberk, Kutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu, Devin Özgür Çınar, Hakan Eratik, Sebahat Kumaş, Hakan Vanlı, Zeynep Aydemir, Faruk Üstün, Batuhan Ekşi, Güzin Usta, Hazal Adıyaman, Levend Yılmaz, Hülya Şen, Nazlı Pınar Kaya, Evren Erler, Sercan Gülbahar, Serkan Altıntaş, Emre Yanık, Çağlayan Doruk Ozanoğlu, Suat Karausta ve Yılmaz Şerif yer alıyor.