Cadde Kalem kırık zaten şimdiden bay bay

Kalem kırık zaten şimdiden bay bay

31.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kanser tedavisi gören besteci ve yorumcu Naşide Göktürk yaşamını yitirdi. Göktürk’ün rahatsızlığı boyunca kendisini yalnız bırakmayan Onur Akay’a bu notu yazarak veda ettiği öğrenildi

Kalem  kırık zaten şimdiden bay bay

Yaklaşık bir yıldır akciğer kanseri tedavisi gören 51 yaşındaki Naşide Göktürk dün 17:30 sıralarında Bodrum’da hayatını kaybetti.

6 Ağustos gününden bu yana genel durum bozukluğu nedeniyle Acıbadem Bodrum Hastanesi’ne tedavi gören Göktürk için Onkoloji Merkezi Sorumlu Hekimi Tıbbi Onkolog Dr. Hilmi Ege, “Değerli sanatçımız Naşide Göktürk’ü, yapılan tüm müdahalelere rağmen maalesef ki kaybettik” yazısıyla duyurdu. Göktürk’ün sanatçı Onur Akay’a yazdığı not ortaya çıktı.
Hastalığı döneminde de kendisini hiç yalnız bırakmayan Akay için Göktürk, “Kalem kırık zaten. Şimdiden bay bay” yazarak veda etti.



‘Sevenlerime hatıra’
Göktürk’ün cenazesi bugün Bitez’deki Adliye Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazıyla Bitez Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Kemoterapi tedavisi gördüğü sırada Göktürk, “Sevenlerime hatıra kalsın” diyerek 13 yıl aradan sonra Niran Ünsal’ın şirketi NÜ Müzik’ten ‘Çocukluğumu Uçuruyorum’ albümünü çıkarmıştı. Acı haberi alarak hastaneye ilk gelen isim olan Ünsal, “Bu sektörde dostum olduğunu söyleyebileceğim tek insan. Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı güzel bir günde gitti. Bana emanet ettiği şeyi albümüydü. Herkes tarafından şarkıları sevilsin. Hayat Naşide’yi kaybetti, biz onu kaybetmedik” diyerek gözyaşlarına boğuldu.
Sekiz şarkıdan oluşan albümünde iki tane Ahmet Kaya şarkısının yanı sıra, Sezen Aksu, Metin Şantürk ve Niran Ünsal’ın şarkısını söyleyen sanatçı şubat ayında stüdyoda okuma yaparken rahatsızlanıp hastaneye kaldırılmıştı.
Ünlü isimlerin tweetleri
Ayşegül Aldinç: Yaşarken yeterince kıymeti bilinmediğinden, teessür duygusundan bu hastalığa yakalanıyor insan. Gittiğin yerde huzur bul can Naşide Göktürk...
Demet Akalın: Seni hiç acı çekerken görmek istemedim. Yakıştıramadım bir türlü... Sen gençliğimin bana tek güvenen insanı rahat uyu.
Mehmet Ali Erbil: Canım arkadaşım mekanın cennet olsun.
Esra Erol: İçimize işleyen şarkılarla hatırlayacağız seni...