Düzce KALKIŞ YARIŞLARI TAMAMLANDI

KALKIŞ YARIŞLARI TAMAMLANDI

31.08.2015 - 11:04 | Son Güncellenme:

.

KALKIŞ YARIŞLARI TAMAMLANDI

Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından düzenlenen Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın 6. ayak yarışları Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi Topuk Yaylası’nda gerçekleştirildi.
Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü tarafından, Dipsizgöl Köyü ile Topuk Yaylası arasında bulunan 6 kilometrelik mesafede, 30 aracın katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda sporcular parkuru en kısa sürede tamamlamak için kıyasıya yarıştı.
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanı Metin Çeker, "Şampiyona içerisindeki en iyi parkurlardan birisi burası. Düz bir asfalt, etrafı korunaklı. Tüm sürücüler memnun. Bir federasyon başkanı olarak da tüm bunlardan gurur duyuyorum" diye konuştu.
Heyecan dolu yarışların ardından dereceye giren yarışmacılara ödülleri verildi. Ödül törenine Düzce Valisi Ali Fidan, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Bilal Güvenir, Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Kaynaşlı Kaymakamı Şenol Koca ve Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar ile davetliler katıldı.
Vali Ali Fidan, Düzce’nin her geçen gün tanınmaya başladığının altını çizerek “Yine güzel etkinliklerden birini tamamladık. Topuk Yaylasını, Kaynaşlı’yı otomobil sporları, bisiklet sporları motor sporları gibi doğa sporları merkezi haline getirmeyi istiyoruz. Yine bir etkinlik ve biz Düzce için hep daha fazla spor, daha fazla turizm daha fazla tanıtım diyoruz. Bu etkinliğimizde onun bir ayağını oluşturuyor” dedi.
Konuşmanın ardından Kategori 1’de Burak Başlık, Kategori 2’de Galip Atar, Kategori 3’te İsmet Toktaş ve Kategori 4’te Ümit Ülkü birinci oldu. Organizasyon ödül töreni ile sona erdi.

Yazarlar