Gündem Kalp Atışı 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Kalp Atışı 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

27.10.2017 - 10:38 | Son Güncellenme:

Kalp Atışı 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun cevabı merak konusu oldu. Show TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Kalp Atışı'nın dün akşam yayınlanan son bölümünde İpek’in kaybolması her şeyi alt üst etti. Kalp Atışı dizisinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Kalp Atışı 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Kalp Atışı nefesleri kesecek bir bölümle daha izleyicilerin karşısına çıktı. Show TV ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile takip edilen Kalp Atışı 17. son bölümde ortalık iyice karıştı. Kalp Atışı her Cuma akşamı saat 20:00'de Show TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor...

Haberin Devamı

KALP ATIŞI 18. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İpek’in kaybolması her şeyi alt üst etmiştir. Hastanede de sular durulmaz. Eylül’ün hastanenin en büyük hissedar olması Sinan’ı iyice çileden çıkarmıştır. Babası Süleyman’la beraber bu kez başka bir oyunun peşindedir. Kurban Oğuz olur ama herkesi şok edecek bir hamleyle dengeleri bir kez daha değiştirir.

Diğer tarafta Ali Asaf ve Eylül arasındaki aşk tüm engelleri aşıp mutlu bir noktaya gitmektedir. Önce hastanedeki bebek sonra Ali Asaf’ın beklenmedik sürprizi Eylül’ün gözlerini dolduracaktır.

Bu kez mutlulukla...