Gündem Kalp Atışı dizisi bu hafta neden yayınlanmayacak?

Kalp Atışı dizisi bu hafta neden yayınlanmayacak?

31.08.2017 - 10:58 | Son Güncellenme:

SHOW TV'nin reytingleri altüst eden dizisi Kalp Atışı 9. son bölümüyle geçtiğimiz Cuma günü ekranlara gelmişti. Kalp Atışı 10. yeni bölümü bu hafta Cuma günü yani yarın yayınlanmayacak. Kalp Atışı dizisi 10. yeni bölümün ise ne zaman yayınlanacağı belli oldu..

Kalp Atışı dizisi bu hafta neden yayınlanmayacak

Kalp Atışı dizisinin 10. bölüm fragmanı merakla beklenirken Özel Bölüm fragmanı yayınlandı. Kurban Bayramı dolayısıyla Kalp Atışı 10. bölüm bu hafta ekranlarda olmayacak.

Haberin Devamı

Kalp Atışı 10. bölümüyle 8 Eylül Cuma günü saat 20.00'de ekranlarda olacak..

Ali Asaf ve Eylül'ün aşklarına bir kez daha tanıklı etmek ister misin? Kalp Atışı Özel Bölümüyle Cuma saat 22.00'de Show TV'de!

KALP ATIŞI ÖZEL BÖLÜM FRAGMAN

KALP ATIŞI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali Asaf’ın Eylül için hazırladığı sürpriz gece beklenmedik bir şekilde son bulur. Hastanenin bahçesinde bulunan küçük kızın şok edici sırrı, Süleyman ve Ziyanur’un dinmeyen öfkeleri, Oğuz’un Eylül için girdiği savaştan vazgeçmeyişi...

Kalp Atışı dizisi bu hafta neden yayınlanmayacak

Bütün bunlar olurken sıradan gibi gözüken bir hırsızlığın ardından ortaya çıkan akıl almaz tehlike, tüm hastanenin üzerini kara bir bulut gibi kaplar. Birbirini tetikleyen olaylar, bunun bedelini ödeyen masum insanlar ve her şeyin ortasında bir çıkış yolu arayan Eylül! Tüm bunlara sebep olduğundan habersiz Eylül olanları durdurmak isterken, Ali Asaf başta olmak üzere birçok kişinin hayatı bu sefer pamuk ipliğine bağlıdır.