Erzurum KAMİL AYDIN’A BAKAN GİBİ KARŞILAMA

KAMİL AYDIN’A BAKAN GİBİ KARŞILAMA

27.05.2015 - 18:25 | Son Güncellenme:

.

KAMİL AYDIN’A BAKAN GİBİ KARŞILAMA

MHP Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın 7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarını Şenkaya’da sürdürdü. Şenkayalıların Kamil Aydın’a olan ilgisi gözlerden kaçmadı. Adeta bir Bakan gibi karşılanan Aydın, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, 7 Haziran seçimleri öncesi MHP’ye destek istedi. MHP Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, tüm ilçeleri ve birçok köyü ziyaret ettiklerini belirterek, “Maalesef ilçelerimiz ve mahalle köylerimiz hizmet görmemişlerdir. Köylerimizin tamamında alt yapı, su ve yol sorunları var. Fakat Büyükşehir Belediye Başkanı işini yapmak yerine partisinin secim çalışmalarına katılmaktadır, ayrımcılık yapmaktadır."diye konuştu.
ŞENKAYA’YI "KÜÇÜLTTÜLER"
Kamil Aydın, Şenkaya’nın 13 yıldır hiçbir imkandan yararlanamadığını belirterek; "13 yıldır bu güzel Şenkaya’mız tüm imkanlardan mahrum bırakılmıştır. Büyükşehir belediyesinin işi yol, su sorunları ile ilgilenmektir. Ama belediye ne yapıyor işini yapmak yerine, partisinin seçim çalışmalarına katılıyor, ayrımcılık yapıyor. Taşeron işçilerin alımında dahi ayrımcılık yapılmakta." Dedi.
MEDENİYET KOKAN BARDIZ KALKINAMIYOR
Tarihiyle, kültürüyle geçmişimizde marka belde olan Bardız’ın Tarihi Camisine de değinen Prof. Dr Kamil Aydın; "Bardız Cami tarihi bir camidir. Fakat cami kendi kaderine terk edilmiştir. Caminin imamı dahi yoktur. Her karış toprağında şehitleri olan, tarih kokan Bardız hem ekonomik olarak hem de nüfus olarak küçülüyor, küçültülüyor." Dedi.
SUSUZ KÖYLERİYLE GELİŞEMEYEN BIR ŞENKAYA
Köylerde ki susuzluğa da değinen Aydın, verilen vaatler ile icraatlerin birbirini tutmadığının altını çizdi. Aydın, “Yerel seçimler öncesi verilen vaadlerin hiç birisi tutulmadığı gibi 15 ay sonra tekrar aynı vaadle ilçeye gelenleri, 7 Haziranda Şenkayalı hemşehrilerimiz hüsrana uğratacaktır.” diye konuştu.