Gündem Kamyon terörü tam gaz

Kamyon terörü tam gaz

21.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kentsel dönüşümün uygulandığı İstanbul’un Anadolu yakasında hafriyat kamyonları dehşet saçıyor. Bu kez de Caddebostan’da bir hafriyat kamyonuyla motosiklet çarpıştı. Kamyonun altında kalan motosiklet sürücüsü öldü

Kamyon terörü tam gaz

“Yeter artık” dedirten kaza dün saat 15.00’da İstanbul Caddebostan’da meydana geldi. Tekin Birgin yönetimindeki hafriyat kamyonu Tanzimat Sokak’ta seyir halindeyken, Volkan Aydemir yönetimindeki motosiklet Taş Mektep Sokak’tan çıktı. Hafriyat kamyonuyla motosiklet bu sırada iki sokağın kesiştiği yerde çarpıştı. Hafriyat kamyonunun altında kalan motosiklet sürücüsü yaklaşık 2 metre sürüklendi.

Haberin Devamı

Kamyon şoförü kaçtı

Çevredekilerin uyarılarıyla durdurulan hafriyat kamyonunun sürücüsü Tekin Birgin kontak anahtarını alarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi geldi. Sağlık ekibi lastiklerin altında sıkışan Volkan Aydemir’in hayatını kaybettiğini belirledi. Ceset, olay yeri ekipleri ve savcının incelemesinin ardından adli tıbba götürüldü. Kamyon şoförünün olaydan yaklaşık bir saat sonra Göztepe Polis Merkezi’ne giderek teslim olduğu öğrenildi. Kentsel dönüşümle birlikte İstanbul’un Kadıköy ilçesinde hafriyat kamyonlarının neden olduğu ölümcül kazalar arttı.