Adana Kan Bağışçısı Savcı, Bronz Madalya İle Ödüllendirildi

Kan Bağışçısı Savcı, Bronz Madalya İle Ödüllendirildi

19.09.2017 - 21:51 | Son Güncellenme:

Adana Adliyesinde görevli Cumhuriyet Savcısı Şen, 10. kez kan bağışında bulunması nedeniyle Türk Kızılayı tarafından bronz madalya ile ödüllendirildi

Kan Bağışçısı Savcı, Bronz Madalya İle Ödüllendirildi

ADANA (AA) - Adana Adliyesinde görevli Cumhuriyet Savcısı Necdet Yalçın Şen'e Türk Kızılay'ı tarafından 10. kez kan bağışında bulunması nedeniyle bronz madalya verildi.

Haberin Devamı

Türk Kızılay'ı Adana Şubesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, üç ayda bir düzenli kan bağışında bulunan Cumhuriyet Savcıları Necdet Yalçın Şen, Cumali Tülü ve Yalçın Kurt kan bağışında bulunmak için Kan Bağış Merkezi'nde yeniden bir araya geldi.

Kızılayı üç ayda bir mutlaka ziyaret ettiklerini belirten savcılar, kan değerlerinin iyi olduğunu bildiklerini ve bir hasta ya da yaralıya yardım etmekten mutluluk duyduklarını belirterek, vatandaşlara kan bağışında bulunmalarını tavsiye etti.

Bağışları nedeniyle bronz madalya almaya hak kazanan Cumhuriyet Savcısı Necdet Yalçın Şen'e madalya ve beratını Türk Kızılay'ı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı verdi.

Saygılı, kan bağışçılarının, 10. bağışta bronz, 25. bağışta gümüş, 35. bağışta altın madalya, 45. bağışta ise plaketle ödüllendirildiğini belirterek şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Binlerce madalyalı bağışçımız sayesinde insanlarımız hastanelerde şifa buluyor. Bu vesileyle bağışçılarımıza tekrar teşekkür ediyorum. Kan bağışında bulunmak isteyenler, Türk Kızılayı'nın aktif hizmet veren kan bağış birimleri ile www.kanver.org internet sitesinden bilgi sahibi olabilir."