Dünya Kan donduran şeytan çıkarma ayini

Kan donduran şeytan çıkarma ayini

04.01.2017 - 10:33 | Son Güncellenme:

Güney Amerika’da çekildiği tahmin edilen görüntülerde genç bir kadın kendini yerden yere atıyor, bağırıp çağırıyor ve daha önce hiç bilmediği bir dilde tuhaf dualar ediyor.

Kan donduran şeytan çıkarma ayini

Oldukça rahatsızlık verici düzeyde olan görüntüler internette paylaşılınca dünyaya hzıla yayıldı. Güney Amerika’da çekildiği tahmin edilen görüntülerde bedeni şeytan tarafından ele geçirildiği iddia edilen kadını ailesi zor zaptediyor.

Haberin Devamı

Genç kadın kendinden geçmiş bir halde kendini yerden yere vuruyor. Yakınları kadını başından tutarak yerlerde acıdan kıvranmasını önlemeye çalışıyor. Sürekli çığlık atan yerde sürüklenen kadınn durumu gittikçe artmaya başlayınca ailesi bir din adamı çağırıyor. Çünki yakınları kadının bedenine şeytan girdiğini düşünüyor.

Görüntülerde kalabalığın kadına “Vaize bak” dedikleri duyuluyor. Etrafındaki herkes onun için dua ediyor. Aralarındna bir kişi “Şu haline bakın. Nerede olduğunun farkında bile değil” diyor.

Videonun başında düşük sesli bir gıcırdama gibi ses çıkaran kadın, daha sonra çığlık atmaya ve sesinin en yüksek tonunda bağırmaya başlıyor. Şeytanın bir insanon içine girmesi durumunda şeytan o kişiyi harekete geçirip, dini değerlere küfür etmesini, daha önce hiç öğrenmedikleri dillerde konuşmasını sağlar.