Gündem Kanal D Meryem dizisini heyecanla bekliyor

Kanal D Meryem dizisini heyecanla bekliyor

27.07.2017 - 14:49 | Son Güncellenme:

Kanal D yakın zamanda yeni bir dizi projesi içerisinde olduğunu duyurdu ve çok geçmeden de bu dizinin Meryem olduğunu öğrendik. Şimdilerde ise ilk bölümden fragman yayınlayan dizi herkesi ekran karşısına almaya hazır. Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç'ın paylaştığı dizinin hikayesi ise tam bir kırılma noktası niteliğinde..

Kanal D Meryem dizisini heyecanla bekliyor

Furkan Andıç ve Ayça Ayşin Turan'ın başrollerini paylaştığı Meryem'in kadrosunda Serenay Aktaş (Burcu), Bestemsu Özdemir (Beliz), Açelya Topaloğlu (Derin) gibi isimler de yer alıyor.Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği dizide yönetmen koltuğunda ise Mustafa Şevki Doğan oturuyor.

Haberin Devamı


DİZİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

2 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00'de hüzünlü bir başlangıçla ekranlara gelecek olan dizi Kanal D 'de ekranlara gelecek.


HİKAYE

Yağmurlu bir günde üç insanın hayatına sebep olan kazanın insanların yaşamının nasıl etkilediğini ve değiştirdiğini anlatan hikayede hak ve adaleti savunan Oktay güce, gücün adamı Savaş adalete muhtaç ilerler bu yolda.
Hikayenin başrollerinden Meryem boş zamanlarında babasının fırınında ona yardım eden, merhametli ve iyi kalpli biridir. Kalbini savcı Oktay'a kaptırmıştır. Evlenme planları yaparken Oktay bir kaza yapar ve bir insanı öldürür.
Meryem suçu Oktay'ın isteği üzerine kabul eder ve hapse girer.


MERYEM 1. BÖLÜM FRAGMANI

Meryem 1. Bölüm Fragmanı yayında! Furkan Andıç ve Ayça Ayşin Turan'ın başrollerini paylaştığı Meryem dizisi 2 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00'de Türkiye'nin kanalı Kanal D'de başlıyor! Savaş, hazin bir araba kazası sonucu sevdiği kadını kaybeder. Arabayı kullana Oktay olduğu halde Meryem suçu üstlenir. Bu kader Savaş ve Meryem'i karşı karşıya getirir. Meryem işlemediği bir suçtan dolayı hapis mi yatacak? Savaş, Meryem'in suçsuz olduğunu öğrenecek mi? Meryem'in ilk bölümünde bizleri neler bekliyor?

Haberin Devamı

OYUNCU KADROSU

Furkan Andıç
Savaş Sargun

Sargun Ailesi'nin veliahtı. Mütevazı ve vicdanlı bir genç adam. Sevgilisi Sevinç, Meryem ve Oktay’ın yaptığı kazada karnında bebeğiyle ölünce dünyası darmadağın oluyor. Şimdi tek amacı intikam. Doğrunun peşinden giden, yalanla oyunla işi olmayan biri.

Kanal D Meryem dizisini heyecanla bekliyor


Ayça Ayşin Turan
Meryem Akça

Hikayenin en masum karakteri. Babası Arif’in fırınında çalışıyor. Annesini kaybetmiş. Babası ve sevgilisi Savcı Oktay’dan başka kimsesi yok. Sevgilisi Oktay’ın suçunu üstleniyor ve normal giden sakin hayatı bir gecede altüst oluyor. Hem büyük bir sırrı saklamak hem de kendine söylenen yalanlara rağmen hayatla baş etmek zorunda.

Kanal D Meryem dizisini heyecanla bekliyor


Cemal Toktaş
Oktay Şahin

Meryem’in uzun zamandır sevgilisi. Savcılık görevine başlamadan önceki gece kazaya karışıyorlar. Direksiyonda kendisi olmasına rağmen Meryem’in suçu üstlenmesini kabul ediyor. Kendisini kurtarmak için her türlü yalanı söyleyebilecek, para ve güç için her şeyi göze alabilecek biri. Gözü hep yüksekte.

Haberin Devamı

Kanal D Meryem dizisini heyecanla bekliyor