Gündem Kanal D yayın akışı programları - Yeni dizi İsimsizler başlıyor!

Kanal D yayın akışı programları - Yeni dizi İsimsizler başlıyor!

27.03.2017 - 11:38 | Son Güncellenme:

27 Mart Pazartesi Kanal D izleyicisi yepyeni bir diziyle buluşuyor! İsimsizler adlı bu dizi bu zamana kadar var olan diğer projeleri bir kenara iterek, kurguyu bir kenara bırakacak ve ülkeyi tüm gerçekleri ile birlikte ekrana tanıyacak!

Kanal D yayın akışı programları - Yeni dizi İsimsizler başlıyor

Barakuda Film & Es Film; Ahmet Kayımtu, Serdar Öğretici ve Yusuf Esenkal’ın yapımcılığıyla ekrana gelecek olan İsimsizler, umutsuzluk dolu bir tabloyu, umudun resmine dönüştürebilmek için verilen mücadeleye ele anlatacak.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

2015’den Bugüne

Ekranın yeni dizisi İsimsizler, 2015 yılından itibaren ülkemizde yaşanan tüm olayları, üzerine herhangi bir şey katmadan tüm gerçekliği ile yansıtmaya hazırlanıyor. Vatan aşkı, bayrak sevdası ve en derin duygularımızı harekete geçirecek olan İsimsizler’i kaçırmayın!

“Bir Hilal uğruna İsimlerinden Vazgeçenler”

Virankaya’ya gönüllü olarak giden Kaymakam Fatih Keskin ve 7 yol arkadaşının “bir hilal uğruna isimlerinden vazgeçmesi”, dizinin adının en temel açıklayıcısı…

Gerçek!

Vatan aşkı ile aynı yola baş koymuş olan 8 koca yürek, Türkiye’nin iki yıllık dönem içinde yaşadığı ve günümüzde de yaşamaya devam eden tüm kahramanlıklarını ele alacak! Onların isimleri sadece tarihin satır aralarında yer alıyor! Hilal sevdalısı olan bu ekibi izlemek için bu akşam saat 20:00’de Kanal D’de olun!

İsimsizler’de Neler Olacak?

Genç bir diplomat olan Fatih Keskin, yeni görevini yerine getirmeye hazırlanırken Güneydoğu’da yer alan önemli ilçelerden biri olan Virankaya kaymakamı Orhan Yağız hain bir saldırı sonucunda şehit olunca, kararını değiştirir. Amirleri ve ailesi, onu bu kararından döndürmek istese de nafiledir.

Kaymakam suikastinin ardında yatan gerçekleri çözmek ve terörle mücadele etmek için Virankaya’da 7 kişilik bir ekip oluşturulur. Fatih Keskin, Güneydoğu’daki teröre karşı mücadelede kendisiyle birlikte omuz omuza savaşacak olan 7 cesur adamı bizzat seçer. Bu tehlikeli yolculukta sadece teröristlerle değil, terörü organize eden uluslararası ilişkileri de çözmek gibi bir görevi üstlenen Fatih Keskin’in yolu Doktor Elif ve bölgedeki kaosun mimarlarından biri olan Otto ile kesişecektir.
Kaymakam suikastının ardında yatan gerçeğin ilk ipuçları ortaya çıkarken, Fatih’in ilk görev gününde terör örgütü Virankaya’yı ele geçirebilmek adına büyük bir saldırıya hazırlanır. Bu saldırıda terör örgütünün yanı sıra yabancı istihbaratçılar ve devletin içine sızan paralel yapı ajanları da bulunmaktadır.