Gündem Kanal D yayın akışında hangi programlar yer alıyor?

Kanal D yayın akışında hangi programlar yer alıyor?

03.12.2016 - 09:51 | Son Güncellenme:

Kanal D yayın akışını sizler için derledik. Bu akşam sevilen yarışma programı Kısmetse Olur yeni bölümü ile Kanal D'de. İşte 3 Aralık Kanal D yayın akışı..

Kanal D yayın akışında hangi programlar yer alıyor

Yayın akışı, güne 09:30'da Magazin D isimli magazin programıyla başlıyor. Asena ATALAY'ın sunuculuğunu üstlendiği program, bütün bi hafta yaşananları ve magazin dünyasındaki son gelişmeleri ele alacak. Bu haftanın magazin dünyasındaki önemli gündem başlıkları, usta oyuncu Erdal Tosun'un hayatını kaybetmesi, cenaze töreninde yaşananlar ve Samsun'da konseri sırasında silahlı saldırının yaşandığı Kerimcan Durmaz'ın yaşadıklarının perde arkası yer alacak. KANAL D yayın akışında saat 13:00'de Halit Ergenç'in başrolünde yer aldığı Türkiye'nin kurtuluş savaşı dönemini anlatan Vatanım Sensin dizisi saat 20:00'de Kanal D ekranlarında olacak. Son olarak 6. bölümü yayınlanan dizinin bu bölümünde, Cevdet hain bir pusuya denk geliyor. Pusu'dan zor da olsa kurtulmayı başaran Cevdet silahların yerini öğrenebilecek mi? Tevfik fırsatı hemen değerlendirecek ve Azize'ye yalan söyleyecektir.

Haberin Devamı

Tüm Kanalların Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

Yayın akışında saat 15:45'te vazgeçilmez dizilerden bir tanesi olan Arka Sokaklar, eski bölümlerinden bir bölümü ile yayında olacak. Rıza baba ve ekibi İstanbul'daki suç çetelerine sokakları dar etmeye devam ediyorlar. KANAL D yayın akışında saat 18:45'te Kanal D Ana Haber Bülteni yayında olacak. Serdar CEBE'nin sunuculuğunu üstlendiği haber programı, her haber bülteninde gündeme bomba gibi araştırmalar yapan bir ekip olarak göze çarpıyor. Tüm hafta boyunca ülkemizde ve dünyada yaşanan tüm gelişmelerin değerlendirileceği bir bülten olacak. KANAL D yayın akışı Saat 20:00'de Burçin Bildik, Alper Saldıran, Fulya Zenginer, Hüseyin Avni Danyal gibi oyuncuların yer aldığı Sağ Salim filmi yayında olacak. Hem ölüden hemde ölümden çok korkan Salim'den bir sabah köyün muhtarı Mersin'den Sivas'a bir cenaze taşımasını ister. Muhtarın isteğini kıramayan Salim, bu şekilde komedi dolu bir yolculuğun başlamasına neden olmuştur. Yayın akışında saat 22:45'te herkesin merakla beklediği evlilik programı Kısmetse Olur ile devam edecek. Tüm hafta boyunca neredeyse fırtınaların koptuğu evde sonunda hafta finaline geldik ve artık elenenler, evde kalacaklar belli olacak. Hafta içerisinde, çekilen kurada 4 gelin adayının ismi hafta finalinde elenecek gelin adayını belirlemişti. Bunlar Mehtap, Didem, Gamze, Rabia. Bakalım Kısmetse olur evine kim veda edecek? haftanın sonunda verilen 10 bin TL'lik ödüle kim ulaşacak?