Gündem Kanal D yayın akışında hangi programlar var? - 24 Mart Arka Sokaklar yeni bölüm

Kanal D yayın akışında hangi programlar var? - 24 Mart Arka Sokaklar yeni bölüm

24.03.2017 - 08:51 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan ve takipçilerini her daim heyecanlandırmaya başaran Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı da geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Arka Sokaklar’ın 434. Bölümünün fragmanına göre bu Cuma, Gümüş tarafından rehin alınan insanları kurtarmak isteyen Mesut vurulacak!

Kanal D yayın akışında hangi programlar var - 24 Mart Arka Sokaklar yeni bölüm

Yepyeni bir bölümle kaldığı yerden Kanal D dizisi Arka Sokaklar’ın sevilen karakteri Mesut, Tunç’un peşinden giderken vurulacak mı? Tunç, babasını bir kez daha görebilecek mi? Zeliş’in imza attığını görünce şok olan Hüsnü, bu durumdan oldukça rahatsız. Peki ya Zeliş, ailesinden habersiz bir şekilde bir başkasıyla bir ömür geçirmek için imza mı attı? Mesut ve Tunç birbirlerine kavuşabilecek mi? Merak edilen tüm sorular 24 Mart Cuma günü Kanal D’de!

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Malik Botan tarafından Tunç’u bulmak isteyerek dağa çıkan Mesut’u gittiği arazide çok tehlikeli şeyler beklemektedir. Tunç’u ararken aynı zamanda buna benzer durumları da çözebilmek adına bölgeyi temizlemek için görev başına geçer. Görev sırasında çatışma arasında kalan Mesut, vurulduktan sonra aniden yere yığılır.

Arka Sokaklar heyecan dolu yeni bölümüyle 24 Mart Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Mesut Komiser Vuruldu!

Kovandere’de gece gündüz oğlunu arayan Mesut bir yana ekipte hem teröristleri ele geçirmek hem de Tunç’u bulabilmek için hararetli bir çalışma yürütür. Gümüş ve adamları ise ellerini ve kollarını bağladıkları Tunç’u bir oraya bir buraya sürüklerler. Oğlunun izini bulmuş>Eski sevgili Haydar tarafından çalıştığı kafede rahatsız edilen Aslı isimli bir genç kız, aynı gün içinde evinden kaçırılır. Bu olayın ardından eve gelen ekipler, kurşun tarafından açılan deliğe rastlarlar. Eski sevgili yakalanmış olsa da kızın kaçırıldığı saatler sırasında her zaman gittiği kahvede olduğu tespit edilmiştir. Aslı’yı kaçıranların peşine düşen ekip her ipucunu değerlendirmek zorundadır.

Oktay ve Mesut içinde bulundukları çatışma sırasında tesadüfen bir tüneler rastlarlar. Tünelin öteki ucunda style="font-size:10.5pt;line-height:107%;font-family:">