Gündem Kanas’la vurulan komiser şehit oldu

Kanas’la vurulan komiser şehit oldu

25.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şırnak’ın Cizre ilçesinde dün, Hayati Bilgin Jandarma Sınır Karakolu’nun çevresine yapılan beton duvarın çalışmaları sırasında PKK’lı teröristlerin açtığı ateşte, ağır yaralanan Komiser Umut Tunçay ve Emniyet Müdürlüğü’nde sivil personel Sabri Oğlak kaldırıldıkları hastanede şehit oldu.

Kanas’la vurulan komiser şehit oldu

Tunçay’ın keskin nişancı tüfeği Kanas ile vurulduğu belirtildi. Şırnak Valiliği, Cizre’deki 2 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini açıkladı.

Haberin Devamı

-Cizre’de devriye görevi yapan polis ekiplerine PKK’lılar ateş açtı. Bir polis yaralandı.

-Genelkurmay, Şemdinli’de bölücü terör örgütü mensuplarınca kullanıldığı tespit edilen barınakların tahrip edildiği ve beş teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde önceki gün bir polisin şehit olduğu, bir polisin de yaralandığı saldırının ardından düzenlenen operasyonlarda, 17 kişi gözaltına alındı.

-Mersin’de PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında Akdeniz Belediyesinin bazı eski çalışanlarının da bulunduğu dokuz kişi gözaltına alındı. HDP’li Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Fazıl Türk ile bir kişi ise bulunamadı.