Gündem Kanatsız Kuşlar 12. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kanatsız Kuşlar 12. bölüm ne zaman yayınlanacak?

31.08.2017 - 09:52 | Son Güncellenme:

Kanatsız Kuşlar 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Muzaffer'in Nefise ile evliliklerini itiraf etmesi, Onur ve Zeynep'in aşklarının büyümesi derken Kanatsız Kuşlar 12. bölüme itiraflarıyla ve ortaya çıkan gerçekliklerle damgasını vuracak. Kanatsız Kuşlar 12. bölümüyle 7 Eylül Perşembe günü ATV ekranlarında olacak..

Kanatsız Kuşlar 12. bölüm ne zaman yayınlanacak

Kanatsız Kuşlar 12. bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

ATV'nin sevilen dram dizilerinden Kanatsız Kuşlar dün akşam son bölümüyle ekranlara gelmişti. Tüm gerçekleri Muzaffer'e anlatacakken başına iş gelen Nefise şimdi de 12. yeni bölümde Muzaffer'in itirafı üzerine aile faciası yaşayacak. Muzaffer'in itirafı yüzünden çocuklarıyla büyük kavgaya tutuşan Nefise, başını dertten kurtarabilecek mi?

Nefise ile gizlice evlenen Muzaffer, herkesin içinde evlendiklerini itiraf edince olanlar oldu. Nefise'nin oğlu Emre bu duruma büyük tepki gösterdi. Annesi Nefise ile kavga eden Emre büyük bir tepki koyarak orayı terk edince Nefise yıkıldı. Diğer taraftan Onur'un Zeynep'e olan aşkı bitmek bilmezken Zeynep'in de ona ilgi duyması Ahmet'i epey sinirlendirmiş çareyi Zeynep'in ailesini kendi tarafına çekmekte bulmuştu.

Haberin Devamı

Kanatsız Kuşlar 12. yeni bölümüyle 7 Eylül Perşembe saat 20.00'de ATV'de..

KANATSIZ KUŞLAR 12. BÖLÜM FRAGMAN