Gündem Kanatsız Kuşlar 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanatsız Kuşlar 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

19.10.2017 - 09:21 | Son Güncellenme:

Kanatsız Kuşlar 18. bölümü ile herkesi ekran başına kilitledi. Perşembe akşamı yayınlanan Kanatsız Kuşlar son bölümün ardından 19. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Nefise'nin yalanı ortaya çıkınca Muzaffer'le arasında sinirler geriliyor. İşte Kanatsız Kuşlar yeni bölümden ilk detaylar...

Kanatsız Kuşlar 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Kanatsız Kuşlar 18. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Perşembe akşamları ekrana gelen ATV'nin dram yüklü dizisi Kanatsız Kuşlar'da bu hafta Muzaffer, Nefise'nin yıllardır sakladığı gerçeği öğrenmiştir. Nefise Muzaffer'in sorduğu soru karşısında büyük bir şok yaşamıştır. Muzaffer'in gerçeği öğrendiğini anlayan Nefise ne yapacağını bilememektedir.

Haberin Devamı

Kanatsız Kuşlar 19. bölüm fragmanı da son bölümün hemen ardından yayınlandı.

KANATSIZ KUŞLAR 19. BÖLÜM FRAGMANI

KANATSIZ KUŞLAR 18. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tuba'dan öğrendiklerine karşılık Muzaffer, umulmadık bir tavır gösterir. Nefise ile Azime ise gerçeklerin ortaya çıktığından habersizdirler.

Ortam, fırtına öncesi sessizlik misali büyük bir patlamaya gebedir. Şişlenmekten son anda kurtulmuş olan Emre, ağır mide sancısıyla hastaneye kaldırılır.

Orada da Behzat'ın bir oyunuyla karşılaşır. Başı gerçekten büyük derde girmiştir.

Bu sırada Muzaffer, ani bir kararla Emre'ye beklenmedik bir kapı açar.

Ahmet, Onur'un özgürlüğüne karşılık Zeynep'ten büyük bir fedakarlık beklemektedir. Zeynep, Onur'a rağmen Ahmet'le nikah masasına oturmaya hazırlanmaktadır.

Haberin Devamı

Onur ise kendisini sevmediğini söyleyen Zeynep'in sakladığı asıl gerçeğin peşindedir.