Gündem Kanatsız Kuşlar 31. bölümde Muzaffer'den korkutan hamle!

Kanatsız Kuşlar 31. bölümde Muzaffer'den korkutan hamle!

25.01.2018 - 09:31 | Son Güncellenme:

Kanatsız Kuşlar 31. yeni bölüm fragmanı izleyenleri heyecanlandırdı. ATV'nin sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar yeni bölümde Muzaffer'den korkutan hamle gelecek. İlgiyle izlenen Kanatsız Kuşlar, izleyicisini yine ekrana kilitleyecek. İşte Kanatsız Kuşlar yeni bölümden ilk sahneler...

Kanatsız Kuşlar 31. bölümde Muzafferden korkutan hamle

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Kanatsız Kuşlar yeni bölümde neler olacak merak konusu. Kanatsız Kuşlar 31. yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de ATV'de...

Haberin Devamı

KANATSIZ KUŞLAR 31. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nefise, Kemal'e hiç beklemediği bir sertlikte tepki gösterir. Emre'ye de artık Kemal'den uzak durması gerektiğini söyler. Emre ise Asya'ya yapılanların acısını çıkarmaya çalışırken kardeşi Cemre'nin başına geleceklerden habersizdir. Ahmet, Cemre'nin gözüne girebilmek için Kaan'ı saf dışı bırakacaktır. Bunun için amcasının yaptığı plana dahil olur. Muzaffer, Nefise'yi ve çocuklarını alarak büyük bir aile olmayı düşünmeye başlamıştır. Tuba, Nefise ile ilgili sırların peşindedir. Sonunda hiç beklenmedik bir şey olur. Muzaffer, herkesi korkutacak bir hamle yapar.

KANATSIZ KUŞLAR 31. BÖLÜM FRAGMAN

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kemal, Nefise'ye onu daha önceden tanıdığını söylemiştir. Nefise bu durum karşısında ne yapacağını bilemez. Endişe ve panikle kendinden geçince, oteldeki Muzaffer duruma müdahale eder. Muzaffer, karısıyla Kemal arasındaki bağlantıyı merak etmeye başlar. Nefise ise Kemal tarafından sırrının ne kadarının bilindiğini merak etmektedir. Emre'ye Muzaffer'in evinde yaşama teklifine karşılık hiç beklemediği bir teklif de Kemal'den gelir.

Haberin Devamı

Öte yandan Nefise, Kemal'in yanında daha fazla çalışmasını istemeyerek işten çıkması için Emre'ye baskı uygulamaya başlar. Talat'ın kurduğu oyun sonucunda Cemre, Ahmet'in Kartal Kara olduğuna inanmaya başlamıştır. Kartal'ın (Ahmet), Cemre'nin çevresinde dolaşmasından endişe duyan Zeynep, kız kardeşine sert bir uyarıda bulunur. Ancak bu uyarı beklediği gibi karşılık görmeyecektir. Onur ile Zeynep, ailelerine evleneceklerini açıklamışlardır. Tuba ise beklemediği bir anda, hiç ummadığı bir şekilde Muzaffer tarafından villadan gönderilir.