Gündem Kanatsız Kuşlar 6. bölüm yeni fragmanında beklenmedik olay!

Kanatsız Kuşlar 6. bölüm yeni fragmanında beklenmedik olay!

14.07.2017 - 10:28 | Son Güncellenme:

ATV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kanatsız Kuşlar 6. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Perşembe akşam son bölümü ile ekrana gelen Kanatsız Kuşlar'da Nefise'nin cevabı Muzaffer'i şok etmiştir. Yeni bölüm için heyecan dorukta. İşte Kanatsız Kuşlar 6. bölüm fragmanı

Kanatsız Kuşlar 6. bölüm yeni fragmanında beklenmedik olay

Kanatsız Kuşlar 6. yeni bölüm fragmanınını Perşembe akşamı yayınlanan son bölümün ardından yayınladı. Yeni bölüm için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Haberin Devamı

Kanatsız Kuşlar yeni bölümü ile 20 Temmuz Perşembe ATV'de...

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Kemal Uzun'un üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksun'un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar'da başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen paylaşıyor.

Hayata tutunabilmek için amansızca mücadele eden dört kardeş ile çocukları için her türlü fedakarlığa katlanan genç ve güzel bir annenin iç içe geçen öyküsü… İyilikten kötülüğün, kötülükten ise umudun doğabileceğini anlatan Kanatsız Kuşlar, bir yudum mutluluk için çırpınan dramatik yaşamların hikayesini ekranlara yansıtıyor.

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Nefise, Muzaffer'in teklifine hiç beklemediği bir şekilde cevap verir. Nefise'nin tavırlarından şüphelenen Muzaffer, hakkında araştırma yapması için Fazıl'ı görevlendirir.

Azime, Fazıl'ı engellemek için bir plan yapar. Nefise ise sırları ortaya çıkmadan malikaneden uzaklaşmak, çocuklarıyla rahatça yaşayabilecekleri bir ev tutmak ister ancak onu kötü bir sürpriz beklemektedir.

Bulduğu yeni işte başını belaya sokan Emre, Zeynep'ten yardım ister. Emre'nin yardımına koşan Zeynep ve Onur hiç beklemedikleri bir anda ölümle burun buruna gelir. Aynı dakikalarda Nefise de, Tuba'nın kurduğu hain bir oyunla çaresizliğin tam ortasındadır.

KANATSIZ KUŞLAR 6. BÖLÜM FRAGMANI