Gündem Kanatsız Kuşlar 6. yeni bölüm fragmanında ortalık karışıyor!

Kanatsız Kuşlar 6. yeni bölüm fragmanında ortalık karışıyor!

16.07.2017 - 10:06 | Son Güncellenme:

Kanatsız Kuşlar 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde yine heyecan dorukta. Nefise, oğlunun hırsızlık yapmasını kabul edemez. Muzaffer ise beklemediği bir durumla karşı karşıya kalacaktır. Kanatsız Kuşlar 6. yeni bölüm fragmanı ile Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Kanatsız Kuşlar 6. yeni bölüm fragmanında ortalık karışıyor

Ekranların sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamı izleyenleri ile buluşan Kanatsız Kuşlar dizisi yeni bölümde Muzaffer beklemediği bir haberle sarsılır. Nefise'yi son bölümde ölümden kurtaran Muzaffer bir kez daha Nefise'nin onun için ne kadar değerli olduğunu anlamıştır. Nefise oğlunun hırsızlık yapmasını kabullenemez ona herkesin içinde tokta atar. Kanatsız Kuşlar nefes kesen yeni bölüm ile Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Kemal Uzun'un üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksun'un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar'da başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen paylaşıyor.

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜM ÖZETİ

Nefise, Muzaffer’in teklifine hiç beklemediği bir şekilde cevap verir. Nefise’nin tavırlarından şüphelenen Muzaffer, hakkında araştırma yapması için Fazıl’ı görevlendirir

KANATSIZ KUŞLAR 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Nefise, Muzaffer'in teklifine hiç beklemediği bir şekilde cevap verir. Nefise'nin tavırlarından şüphelenen Muzaffer, hakkında araştırma yapması için Fazıl'ı görevlendirir. Azime, Fazıl'ı engellemek için bir plan yapar. Nefise ise sırları ortaya çıkmadan malikaneden uzaklaşmak, çocuklarıyla rahatça yaşayabilecekleri bir ev tutmak ister ancak onu kötü bir sürpriz beklemektedir. Bulduğu yeni işte başını belaya sokan Emre, Zeynep'ten yardım ister. Emre'nin yardımına koşan Zeynep ve Onur hiç beklemedikleri bir anda ölümle burun buruna gelir. Aynı dakikalarda Nefise de, Tuba'nın kurduğu hain bir oyunla çaresizliğin tam ortasındadır.