Gündem Kanıt: Ateş Üstünde 7. bölüm heyecanı!

Kanıt: Ateş Üstünde 7. bölüm heyecanı!

24.08.2016 - 08:13 | Son Güncellenme:

Ekranların ilgi ile takip edilen dizisi Kanıt Ateş Üstünde yayınlanan her bölüm ile ekrana kilitlemeyi başarıyor. Sevilen dizi Kanıt Ateş Üstünde yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta. Peki yeni bölümde neler oldu? İşte Kanıt Ateş Üstünde ile ilgili merak edilen detaylar...

Kanıt: Ateş Üstünde 7. bölüm heyecanı

Yapımcılığını ANS / NULOOK gerçekleştiriyor. Başrollerinde, Tansel Öngel (Kaan), Ahmet Olgun Sünear (Rüzgar), Başak Güröz (Asya), Gurur Aydoğan (Ömer)'ın yer aldığı dizi Kanıt: Ateş Üstünde'de heyecan doruktaydı.

Haberin Devamı

Ömer ve Kaan Savaşına Asya da Dahil Oluyor. Ekip ise Bir Aşk Cinayetinin Peşine Düşüyor. Kanıt: Ateş Üstünde yeni bölümüyle dün akşam ekranlardaydı...

KANIT: ATEŞ ÜSTÜNDE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KANIT: ATEŞ ÜSTÜNDE 7. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yetimhanede Rüzgar’la karşılaşan Kaan, Ömer’in ne kadar ileri gidebileceğini daha iyi görmüştür. Ömer’in elindeki büyük koz ve olanaklara karşı Kaan’ın en büyük silahı karakteri ve zekasıdır. Boks hocasının da yardımıyla kendisinin kim olduğunu hatırlamış ve düşmanını çözmeye başlamıştır. Ömer’in planları giderek sertleşirken, Kaan da son derece akıllı hamlelerle düşmanını sıkıştırmaya başlar. Artık iki erkek arasında kartların daha açık oynandığı, cesaret ve meydan okumaya dayalı bir savaş başlamaktadır.

Haberin Devamı

Ve bu savaşın merkezinde artık sadece Rüzgar değil Asya da vardır. Çünkü Ozan sayesinde Asya ile tanışan Ömer, daha ilk görüşte Asya’dan hoşlanmış ve Kaan’a düşman olmak için bir neden daha bulmuştur. Bu arada Asya Kaan’ın gizemli tavırlarını çözemeyince onu konuşturmak için hiç beklenmedik bir şey yapar.

Ömer kendisini hem Rüzgar hem de Ozan’la yakınlaştıracak adımlar atarken Kaan ise Melis ve Enver Amir’in yardımıyla çok önemli bilgilere ulaşır.

Kanıt: Ateş Üstünde 7. bölüm heyecanı

Tüm bunlar olurken bir gece bir orman yolunda elinde silah, bilinci kapalı yaralı bir kadın bulunur. Kadının yakınlarındaki bir arabada ise genç bir erkek cesedi vardır. Ekibimiz araştırdıkça içinde aşk, kıskançlık ve paranın olduğu bir olay örgüsüyle karşılaşırlar. Deliller şaşırtıcı, olaya dahil olan kişilerin ifadeleri kafa karıştırıcıdır. Ekibin becerisi ve Prof. Dr. Sevil Atasoy’un danışmanlığı cinayetin arka planını aydınlatmada önemli bir rol oynar.

KANIT: ATEŞ ÜSTÜNDE DİZİ KADROSU

Yapım
: ANS / NULOOK

Yapımcılar
: Abdullah Oğuz / Muzaffer Yıldırım

Yönetmen
: Abdullah Oğuz

Genel Koordinatör
: Evren Oğuz

Proje Danışmanı
: Prof. Dr. Sevil Atasoy

Hikaye : Selin Atasoy
Senaryo : Ahmet Saatçioğlu, Ayşe Teker Dereköylü, Pınar Erkum
Uygulayıcı Yapımcı : Mahmut Kayımtu
Proje Koordinatörü : Gözde Yılmaz
Görüntü Yönetmeni : Ferhat Uzundağ
Sanat Yönetmeni : Hasan Doğan
Oyuncular : Tansel Öngel (Kaan), Ahmet Olgun Sünear (Rüzgar), Başak Güröz (Asya), Gurur Aydoğan (Ömer), Okday Korunan (Enver), Müge Mertson (Melek), Ebru Aytemur (Melis), Mustafa Açılan (Ozan) , Hayati Akbaş (Tolga), Güvenç Selekman (Arif), Öykü Candanadam (Naz), Bennur Duyucu (Kevser), Duygu Şen (Bilge), Dila Uluca (Eylül), Çağatay Atasagun (Savcı)