Tekirdağ KAPAKLI'DA ERBAY CADDESİ SAKİNLERİ MURADINA ERDİ

KAPAKLI'DA ERBAY CADDESİ SAKİNLERİ MURADINA ERDİ

26.07.2014 - 15:05 | Son Güncellenme:

.

KAPAKLIDA ERBAY CADDESİ SAKİNLERİ MURADINA ERDİ

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinin en büyük caddesi olma özelliğini taşıyan Erbay Caddesi’nde, vatandaşların aylardır Belediyeden talep ettiği minibüs durağı konusunda ilk adım atıldı.
Eylül 2013’te Kapaklı Belediyesi’ne dilekçe ile müracaat ederek, Erbay Caddesi ve Yıldız Caddesi’nin kesiştiği nokta ile Erbay Caddesi ve Mithat Paşa Caddesi’nin kesiştiği nokta arasında herhangi bir minibüs durağı bulunmadığına dikkat çeken vatandaşlar, bahse konu güzergah üzerine en az 2-3 adet durak konulmasını istemişti. Kapaklı Belediyesi’nden 26 Eylül tarihinde ‘Erbay Caddesi ile Balcı Sokağın birleştiği köşeye durak konulması öneriniz dikkate alınmış olup, en kısa sürede gerçekleştirilecektir’ şeklinde cevap alınmasına rağmen aylarca konuyla ilgili herhangi bir çalışma yapılmamıştı.
Son olarak geçtiğimiz günlerde Kapaklı Belediyesi’ne bir ziyaret daha gerçekleştiren Erbay Caddesi sakinleri sonunda muradına erdi. Geçtiğimiz günlerde kaldırım ve asfaltlama çalışmalarının tamamlandığı Erbay Caddesi’nde önceki gün de vatandaşların aylardır beklediği minibüs durağının temeli atıldı.