Konya Kapaklıkaya'ya Akşehir'de Konferans Verdi

Kapaklıkaya'ya Akşehir'de Konferans Verdi

25.04.2018 - 16:57 | Son Güncellenme:

.

Kapaklıkayaya Akşehirde Konferans Verdi

KONYA (AA) - Türkiye'nin "siyah pantolon" hikayesiyle tanıdığı Alişan Kapaklıkaya, Akşehir ilçesinde konferans verdi.

Haberin Devamı

Eğitimci Yazar ve NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, Akşehir Belediyesince düzenlenen "Aile içi i·letişim" konulu konferansta Akşehirlilerle buluştu.

Kapaklıkaya, konferans öncesi Akşehir Zekai Baloğlu’nda açılan Akşehir 4. Kitap Fuarı’nda kitaplarını imzalarken, gündüz yapılan etkinlikte de Akşehir Belediyesi personeline "iletişim" konulu seminer verdi.

Ailesinden ve hayatından örnekler sunarak iletişimin toplumdaki önemine dikkat çeken Kapaklıkaya, bu sunumunun ardından Akşehir Kültür Merkezi’nde konferans verdi.

Kapaklıkaya, sevginin emek, bakım ve ilgi istediğini anlattı.

Aile içi iletişimde toplumun hep batının dayattığı aile içi iletişim kanallarını kullanmaya çalıştığını belirten Kapaklıkaya, "Bizler hep batının bize dayattığı aile içi iletişim kanallarını eşler arasında kullanmaya çalıştık. Çocuklarımızı da o kanaldan besledik. Gerek aile içi etkili iletişimde gerekse çocuklarımızı yetiştirme sürecinde tertemiz tarihimize ve kültüre göz atmamız, ondan feyz alarak aile içinde eşimizle ve çocuklarımızla etkileşimimizi dizayn etmemiz daha yerinde olacaktır." dedi.

Haberin Devamı

Konferans sonunda Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Kapaklıkaya’ya Akşehir ve Nasreddin Hoca'yı yansıtan hediye takdim etti.