Ekonomi TÜSİAD yönetiminde 3 yeni isim

TÜSİAD yönetiminde 3 yeni isim

05.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner 19 Ocak’taki Genel Kurul’da oylamaya sunacağı yeni yönetimi belirledi. Ali Kibar, Mehmet Ali Aydınlar ve Lucien Arkas yönetimden çıkarken Cenk Çimen, Meral İnci Zaim ve Nezih Barut TÜSİAD yönetim kuruluna katılıyor

TÜSİAD yönetiminde 3 yeni isim

Türkiye Sanayiciler ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) 19 Ocak’ta gerçekleştireceği Seçimli Genel Kurul toplantısı kapsamında, yeni Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu üyelerini belirleyecek.
TÜSİAD’tan yapılan açıklamaya göre, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi için kendisine sunulan teklifi kabul eden Ümit Boyner, Genel Kurul’a sunmak üzere yeni Yönetim Kurulu asil ve yedeküye listesini oluşturdu. Boyner, bir yıllık yeni dönem için önerdiği isimleri bir mektup aracılığıyla Genel Kurul toplantısı öncesinde bugün TÜSİAD üyelerine sundu.
Yönetim Kurulu Asil Üye Adayları, “Nezih Barut, Cansen Başaran Symes, Tayfun Bayazıt, Nazlı Ümit Boyner, Cenk Çimen, Haluk Dinçer, Erman Ilıcak, Volkan Vural, Muharrem Yılmaz, Meral İnci Zaim” oldu.

Boydak yedek üye
Buna göre şu an yönetim kurulunda olan Ali Kibar, Mehmet Ali Aydınlar ve Lucien Arkas yeni yönetimde yer almayacak. Cenk Çimen, Meral İnci Zaim ve Nezih Barut ise seçim sonrası TÜSİAD yönetim kuruluna katılacak.
TÜSİAD’ın açıkladığı Yönetim Kurulu Yedek Üye Adayları ise, “Murat Özyeğin, Osman F. Boyner, Metin Akman, Zeynep Silahtaroğlu Baykal, Davut Doğan, Tarkan Kadoğlu, Oya Narin, Memduh Boydak, Nur Ger, Mehmet Bahadır Balkır.”
Ayrıca TÜSİAD Denetleme Kurulu (Auditing Board) Asil: “Şefika Pekin, Dilek Yardım, Mustafa Sayınataç” ve Yedek: “Hüseyin Gürer, Kerim Kamhi, Baturalp Candemir” isimlerinden oluşuyor.