Kayseri Kapuzbaşı Şelaleleri İçin "Master Plan"

Kapuzbaşı Şelaleleri İçin "Master Plan"

08.12.2017 - 16:38 | Son Güncellenme:

.

Kapuzbaşı Şelaleleri İçin Master Plan

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'nin önemli değerlerinden Kapuzbaşı Şelaleleri için master plan çalışması yaptıklarını belirtti.

Haberin Devamı

Belediyeden yapılan yazılı açılmaya göre, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Esat Türkmenoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.

Başkan Çelik, ilçelerin kalkınması anlamında Kayseri Büyükşehir Belediyesinin çalıştığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"İlçeleri şehir merkezi gibi prestijli bir hale getirmek için çalışıyoruz. Meydanlar bir ilçenin vitrini. Yahyalı Meydanı için çalışmalara başladık, inşallah tamamlanınca hep beraber açacağız. Kayseri’yi anlatırken tarihi zengin şehir, mutfağı zengin şehir, doğası zengin şehir, gönlü zengin şehir diyoruz. Doğası zengin dediğimizde altını doldurmamız, altyapısı başta olmak üzere her yatırımı yapmamız gerekiyor. Erciyes Master Planı gibi, Kapuzbaşı Master Planını da önümüzdeki süreçte inşallah tamamlayacağız."

Haberin Devamı

Ziyarette, Başkan Mustafa Çelik'e Yahyalı kilimi hediye edildiği bildirildi.