Cadde Kara Ekmek 10. bölümde yüzleşme vakti-İzle

Kara Ekmek 10. bölümde yüzleşme vakti-İzle

27.03.2015 - 09:40 | Son Güncellenme:

Kara Ekmek 10. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıkıtı. ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kara Ekmek'in dün akşam yayınlanan bölümünde neler oldu? İşte Kara Ekmek son bölüm ve detaylar..

Kara Ekmek 10. bölümde yüzleşme vakti-İzle

Kara Ekmek 10. bölüm özeti:

Haberin Devamı

Semra; Çetin, Asiye ve Selen'le ilgili gerçekleri öğrendi. Asiye, Berkant'la yüzleşti. Çetin, tekstil atölyesini almak için mücadele etti. Semra çok kesin kararlar verdi, bu kararlar, Seda'ya pahalıya patladı. Mine ve Taylan ilişkisi Hale ile yaşananlardan sonra iyice çıkmaza girdi. Çetin tekstil atölyesini almak için dedesiyle mücadele verdi. Ayşe'nin sağlık durumu iyice kötüleşti. Asiye tüm bunlarla nasıl baş etti?

Büyük Hayalleriniz oldu mu?

Biten Bir Hayat, Yeniden Başlar mı?

KARA EKMEK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Asiye yoksul bir mahallede gaddar üvey annesi ve zorba babasıyla yaşamaya çalışan genç bir kızdır. Hayat yeterince üstüne gelmiyormuş gibi bir de sevgilisinden hamile kalır. Ancak sevgilisi onunla evlenmeyi şiddetle reddeder. Asiye de birikmiş öfkesini oğlana salladığı bıçakla alır.

Haberin Devamı

Artık Asiye için zaten nefret ettiği mahallesinden kaçmaktan başka çare kalmamıştır. Gerçek hayatından firarında kardeşi Mine de Asiye'yi yalnız bırakmaz. Ceplerinde para olmayan iki kız kardeş mecburen otostop yaparlar. Bindikleri araba ülkenin sayılı zenginlerinden birinin torununa aittir. Çıktıkları yol, onları düşündüklerinden bambaşka bir yere götürecek ve dört kişinin kaderini sonsuza dek değiştirecektir.

Şimdi Asiye bütün hırslarının ve arzularının da ötesinde bir yaşamın eşiğindedir.