Gündem Kara Ekmek 19. bölümde yeni gerginlik-İzle

Kara Ekmek 19. bölümde yeni gerginlik-İzle

29.05.2015 - 10:12 | Son Güncellenme:

Kara Ekmek dizisi 19. son bölümüyle izleyicilerinin ekranlara kilitledi. Atv izleyicilerinin merakla takip ettiği dizi Kara Ekmek'in dün akşam yayınlanan son bölümünde neler oldu? İşte Kara Ekmek 19. bölüm ve detaylar..

Kara Ekmek 19. bölümde yeni gerginlik-İzle

Kara Ekmek dizisi izleyenlerini ekrana kilitledi. ATV'nin beğenilerek izlenen dizisi Kara Ekmek'in dün akşam yayınlanan son bölümünde neler oldu? İşte Kara Ekmek 19. bölüm ve detaylar..

Haberin Devamı

KARA EKMEK YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

29 Mayıs 2015, Cuma 20:00

Asiye, Ömer'in de yardımıyla Semra'ya bir adım daha yaklaşır. Ancak bu durum Çetin'le arasına soğukluk sokacaktır. Tek derdi gerçeği ortaya çıkarmak olan Asiye, yepyeni bir planla saldırıya geçer. Salim ve Pervin arasındaki gerginlik, aile içinde başka yakınlaşmalar doğurur. Etraflarında dolaşan tehlike yüzünden tüm aile, daha da yakınlaşacaktır.Semra'nın etrafı iyice sarılmıştır. Taylan bile büyük şüphelerle boğuşmaktadır. Ama Semra kararlıdır. Asiye'nin restine, çok daha sert bir yanıt vermekten geri durmayacaktır. Kan dökmeyi göze almıştır.

Büyük Hayalleriniz oldu mu?

Biten Bir Hayat, Yeniden Başlar mı?

Asiye yoksul bir mahallede gaddar üvey annesi ve zorba babasıyla yaşamaya çalışan genç bir kızdır. Hayat yeterince üstüne gelmiyormuş gibi bir de sevgilisinden hamile kalır. Ancak sevgilisi onunla evlenmeyi şiddetle reddeder. Asiye de birikmiş öfkesini oğlana salladığı bıçakla alır.

Haberin Devamı

Artık Asiye için zaten nefret ettiği mahallesinden kaçmaktan başka çare kalmamıştır. Gerçek hayatından firarında kardeşi Mine de Asiye'yi yalnız bırakmaz. Ceplerinde para olmayan iki kız kardeş mecburen otostop yaparlar. Bindikleri araba ülkenin sayılı zenginlerinden birinin torununa aittir. Çıktıkları yol, onları düşündüklerinden bambaşka bir yere götürecek ve dört kişinin kaderini sonsuza dek değiştirecektir.

Şimdi Asiye bütün hırslarının ve arzularının da ötesinde bir yaşamın eşiğindedir.

Kara Ekmek 18. bölümde neler olmuştu:

Kara Ekmek 18. Bölüm Özeti

Yalı, yepyeni gerilimlerle çalkalanmaktadır. Evdeki tehlike dışarıya da taşar. Tüm ipuçları Semra'yı işaret eder. Semra ise yılmadan, korkusuzca saldırılarına devam edecektir. Pervin için, Ali ve Mine'nin mutluluğu daha da kahredici bir hal almaktadır. İçindeki aşkla, yaşadığı hayata tahammülü azalmıştır. Öfkesini çevresine yöneltir. Asiye'nin her yanından hücum eden saldırılara karşı Ömer ve Canan da devreye girerler. Çetin'in güvenini kaybeden Asiye, onlar sayesinde kötülüğün kaynağına ulaşmak üzeredir.

Haberin Devamı

KARA EKMEK 18. BÖLÜM TIKLA İZLE