Gündem Kara Ekmek 26. bölümde nefesler tutuldu-izle

Kara Ekmek 26. bölümde nefesler tutuldu-izle

08.10.2015 - 11:21 | Son Güncellenme:

ATV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kara Ekmek 26. bölümü ile ekrana kilitledi.Dün akşam yayınlanan dizinin son bölümünde heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Kara Ekmek 26. bölümde kaçırdıklarınız ve dahası haberimizde.

Kara Ekmek 26. bölümde nefesler tutuldu-izle

Kara Ekmek 26. bölüm fragmanlarını yayınladı. ATV'nin sevilen dizisinde bu hafta neler olacak merak konusu. Asiye ve Çetin arasında yaşananlar herkesi heyecanlandırıyor. Kara Ekmek 26. son bölümü ile 9 Ekim Cuma akşamı ekrana geldi.

Haberin Devamı

Salim'in beyin kanaması geçirmesiyle dünyası başına yıkılan Asiye, Aslan'ın yeni oyunuyla yüz yüze gelir. Babasının yanında olmak bir yana şimdi sevdiği her şeyden uzaklaşma vaktidir. Çünkü Asiye ilk kez bebeğini kucaklamaya bir adım kadar yakındır.
Asiye'nin babasıyla görüştüğünü öğrenmesi Mine için ablasıyla bağların iyice kopmasına sebep olurken, Mine'yi Taylan'a biraz daha yaklaştırır.
Fatma ve Beyaz kendilerini günlerdir izleyen adamların farkına varır. Kaçmaya karar verdiklerinde artık çok geçtir ve Fatma bebeğini sonsuza kadar kaybetme ihtimaliyle yüz yüze gelir. Artık hiçbir sırrı gizli değildir ve kaçmaya çalıştığı her şey şimdi tam önünde durmaktadır.
Asiye'nin Aslan için kendisini terk etmesiyle yıkılan Çetin, Aslan'ın oyununu bozmaya karar verir. Semra'ya giden Çetin, Aslan'ı sormak isterken hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalır. Şimdi hesaplaşması gereken başka biri vardır. Dayısı Taylan...

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Asiye, Çetin'den ona güvenmesi ister. Ancak kendini Aslan'ın önüne atmasının cevabını da veremez... Çetin cevap alamadıkça daha da öfkelenir. Bu durum ikilin arasını açacak diye düşünen Aslan yanılacaktır. Asiye ve Çetin arasındaki bağ daha da kopmaz hale gelmektedir.

Salim ise hapishanede girdiği derin suskunluğunu trajik bir biçimde sonlandırmaya karar verir. Tüm bu olaylar olurken Asiye bebeğini ilk kez görecek ve olaylar bir kez daha yön değiştirecektir. Diğer tarafta Taylan'ın annesini ziyareti yeni bir sırrın ortaya dökülmesine neden olur. Sır iki kız kardeş arasındaki uçurumu daha da derinleştirir. Ve Asiye bir karar verir.