Gündem Kara Ekmek 27. bölümde yeni hesaplar-İzle

Kara Ekmek 27. bölümde yeni hesaplar-İzle

13.10.2015 - 14:03 | Son Güncellenme:

Kara Ekmek dizisi 27. yeni bölümüyle izleyenlerinin ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi Kara Ekmek'in bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde neler olacak? İşte Kara Ekmek yeni bölümden detaylar..

Kara Ekmek 27. bölümde yeni hesaplar-İzle

Kara Ekmek dizisi yepyeni bölümleriyle devam ediyor. İzleyenler tarafından beğenilerek takip edilen dizi Kara Ekmek'in bu hafta yayınlanacak bölümü yine heyecan dolu. İşte Kara Ekmek yeni bölümden detaylar..

Haberin Devamı

16 Ekim 2015, Cuma 20:00

27. Bölüm Özeti
16 Ekim 2015, Cuma 20:00
Bir tarafta Taylan ölümle yüzleşirken diğer tarafta Asiye çocuğunun bir kez daha ellerinden kayıp gitmesinin acısını yaşamaktadır. Taylan sıradan bir kazanın mı yoksa bir komplonun mu kurbanı olmuştur? Çetin onu bırakıp Aslan'a giden Asiye'nin peşinde neler olduğunu çözmeye çalışırken, Aslan ise ikisine de güvenmemektedir. Ömer, Mine'nin sırrını elinde bir koz olarak tutmakta, Pervin ise çok başka hesapların peşindedir. Tüm bunlar yaşanırken olan bir kez daha Asiye'nin bebeğine olur. Küçük kız sonu belirsiz bir yolculuğa çıkacak ve bu yolculukta onu bekleyen kişi herkesi şok edecektir.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Asiye, Çetin'den ona güvenmesi ister. Ancak kendini Aslan'ın önüne atmasının cevabını da veremez... Çetin cevap alamadıkça daha da öfkelenir. Bu durum ikilin arasını açacak diye düşünen Aslan yanılacaktır. Asiye ve Çetin arasındaki bağ daha da kopmaz hale gelmektedir.
Salim ise hapishanede girdiği derin suskunluğunu trajik bir biçimde sonlandırmaya karar verir. Tüm bu olaylar olurken Asiye bebeğini ilk kez görecek ve olaylar bir kez daha yön değiştirecektir. Diğer tarafta Taylan'ın annesini ziyareti yeni bir sırrın ortaya dökülmesine neden olur. Sır iki kız kardeş arasındaki uçurumu daha da derinleştirir. Ve Asiye bir karar verir.