Gündem Kara Ekmek 33. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

Kara Ekmek 33. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

25.11.2015 - 14:08 | Son Güncellenme:

Kara Ekmek dizisi izleyicilerine yepyeni bir bölümle daha gelmeye hazırlanıyor. ATV'nin beğenilerek izlenen dizisi Kara Ekmek'in bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Kara Ekmek yeni bölümden detaylar..

Kara Ekmek 33. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

Kara Ekmek dizisi 33. bölümüyle geliyor. ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kara Ekmek'in bu hafta yayınlanacak bölümü yine heyecan dolu. İşte Kara Ekmek yeni bölümden detaylar..

Haberin Devamı

Biten Bir Hayat, Yeniden Başlar mı?

Asiye yoksul bir mahallede gaddar üvey annesi ve zorba babasıyla yaşamaya çalışan genç bir kızdır. Hayat yeterince üstüne gelmiyormuş gibi bir de sevgilisinden hamile kalır. Ancak sevgilisi onunla evlenmeyi şiddetle reddeder. Asiye de birikmiş öfkesini oğlana salladığı bıçakla alır.

Artık Asiye için zaten nefret ettiği mahallesinden kaçmaktan başka çare kalmamıştır. Gerçek hayatından firarında kardeşi Mine de Asiye'yi yalnız bırakmaz. Ceplerinde para olmayan iki kız kardeş mecburen otostop yaparlar. Bindikleri araba ülkenin sayılı zenginlerinden birinin torununa aittir. Çıktıkları yol, onları düşündüklerinden bambaşka bir yere götürecek ve dört kişinin kaderini sonsuza dek değiştirecektir.

Haberin Devamı

Şimdi Asiye bütün hırslarının ve arzularının da ötesinde bir yaşamın eşiğindedir.

Kara Ekmek 32. Bölümde ne olmuştu:

Kara Ekmek dün akşam son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Asiye ve Çetin arasındaki gerilim nasıl sonuçlandı? Kara Ekmek son bölümü izleyemeyenler için son detayları derledik.
Çetin, Berkant'ın tehdidiyle, Asiye'ye evlenmek istemediğini söyler. Bu durum iki sevgili arasındaki bağı kopma noktasına getirir. Asiye yalıyı terk ederken, Çetin büyük pişmanlık yaşar. Taylan'ın yaşananları öğrenmesi, beraberinde bambaşka bir duyguyu getirir... O Asiye'nin tekrar yalıya dönmesini isterken, Çetin ise sevgilisini yeniden kazanmanın yollarını aramaktadır.
Taylan Ömer'in kaçırılmasıyla kendisini büyük bir çıkmazın içinde bulur... Ömer'i kim neden kaçırmıştır?
Hale ise Taylan'la bitmiş olan evliliğini kurtarmanın çabasındadır... Mine'nin Asiye'yle yaşadığı gerilim beklenmedik bir işbirliğinin habercisidir. Hale ve Mine arasındaki yakınlaşma Çetin'in dikkatinden kaçmaz. Hale'nin öğrendikleri ile Çetin ve Asiye iyice köşeye sıkışır.
Mahalle tarafındaysa sular durulmamaktadır. Pervin, Celal belasından kurtulmak için evi satılığa çıkarırken, Salim bu duruma tepkisiz kalmaz. İkili arasındaki gerilim mahallede yayılan dedikoduyla, beraberinde büyük bir kavgayı getirir.

Yazarlar