Cadde Kara Para Aşk 35. bölüm fragmanında heyecan dorukta!

Kara Para Aşk 35. bölüm fragmanında heyecan dorukta!

12.02.2015 - 15:45 | Son Güncellenme:

ATV ekranlarında ilgiyle takip edilen dizi Kara Para Aşk 35. bölümü heyecanla bekleniyor. Bu hafta yeni bölüm yayınlamayan dizi hayranlarını üzdü. Kara Para Aşk 35. bölüm için yeni fragman yayınladı. İşte yeni bölümden merak ettiğiniz ayrıntılar..

Kara Para Aşk 35. bölüm fragmanında heyecan dorukta

Türkiye Kupası Çaykur Rizespor- Fenerbahçe maçı nedeniyle Kara Para Aşk 35. bölümü dün akşam yayınlanmadı. Yerine 34. bölümü yayınlayan Kara Para Aşk sevenlerini üzdü. Dizinin yeni bölümünün gelecek hafta kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Başrollerinde Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün rol aldığı, ATV'nin çarşamba akşamları yayınlanan dizisi 'Kara Para Aşk'ın oyuncu kadrosuna Nihat Altınkaya da dahil oldu.

Geçtiğimiz sezon 'Karadayı' dizisinde canlandırdığı 'Sinan Koca' karakteriyle beğeni toplayan Altınkaya, 'Kara Para Aşk'ta 'İpek'in boşandığı eşi 'Serhat' karakteriyle adından söz ettirecek. Altınkaya, dizinin yarın yayınlanacak yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Kara Para Aşk 35. bölüm fragmanında heyecan dorukta

Geçtiğimiz bölümlerde neler olmuştu?

İpek'le Nevzat'ı yakalayan Elif şoke olmuştur. Üstelik Nevzat, İpek'e oyun oynamış ve oğlunu getirmemiştir. İpek'i öldürmek üzeredir. Elif her şeye rağmen hayatını tehlikeye atarak İpek'i kurtarmayı başarır. Bütün ekip İpek'in oğluyla tehdit edildiğini ve bu yüzden ihanet etmek zorunda kaldığını öğrenir.

Haberin Devamı

Artık ele geçirmeleri gereken bir delil ve kurtarmak zorunda oldukları bir çocuk vardır. Ömer herkesi organize eder ve işe koyulurlar. Ömer delili bulup İpek'in oğlunu kurtarmayı başarabilecek midir? Nilüfer ve Metin'in buluşmasını izlemek için bekleyen Ömer ani bir telefonla Nilüfer'in yanından ayrılmak zorunda kalacaktır. Giderken Nilüfer'e planların değiştiğini söyler ve eve gitmesi için onu bir taksiye bindirir. Nilüfer Metin'i oyuna getirmeyi her şeyden çok istemektedir ama Ömer ona yine mani olmuştur. Bu sırada Metin de onun için büyük bir sürpriz hazırlamıştır.

Metin'in Nilüfer için hazırladığı sürpriz nedir? Nilüfer Metin'in yanına gidecek midir?

Bütün bunlar olurken Elif ve Ömer'i ayırmakta kararlı olan Nedret de boş durmaz. İpek'in oğlunun Ömer'den olup olmadığını öğrenmek için araştırma yapar. Çocuk için bir babalık testi yapıldığını tespit eder ama sonuçlara bir türlü ulaşamaz. Hüseyin'den yardım ister.

Hüseyin DNA testinin sonuçlarını alabilecek midir? Nedret ve Hüseyin çocuğun asıl babasını öğrenebilecek midir?

Kara Para Aşk 35. Bölüm Fragmanı