Gündem Kara Para Aşk son bölümüyle veda etti - İzle

Kara Para Aşk son bölümüyle veda etti - İzle

22.07.2015 - 08:23 | Son Güncellenme:

Atv ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen Kara Para Aşk dizisinin 54. bölüm finalinde sürpriz olaylar arka arkaya geldi. Kara Para Aşk final bölümü şaşırtan gelişmeleri ile 15 Temmuz Çarşamba akşamı ekranlara veda etti. Mesafeler, yanlış anlaşılmalar ve ayrılıkla geçen anlara rağmen Kara Para Aşk son bölümü olan finali mutlu sonla bitti...

Kara Para Aşk son bölümüyle veda etti - İzle

Ekranların vazgeçilmez dizisi Kara Para Aşk son bölümü final heyecanıyla izleyicilerinin karşısına çıktı. Bir önceki bölümde Tayyar'ın intiharıyla Elif ve Ömer'in mutlu olması için bir sorun kalmadığı düşünülürken final bölümü şaşırttı.Ömer'inpolis olduğu sürece başkaTayyarlarla mücadele etmek zorunda kalacaklarını, defalarca ölümle burun buruna geleceklerini düşünen Elif ,Ömer'i ve şehri terk etti.Mesafeler, yanlış anlaşılmalar ve ayrılıkla geçen sahneler,15 Temmuz Çarşamba akşamı ekrana gelen Kara Para Aşk finaline damga vurdu.



KARA PARA AŞK SON BÖLÜM FİNAL ÖZETİ

Kara Para Aşk 54. bölümünde evlilik hazırlıkları yap?n Ömer ve Elif'in arası bozuldu. Yaşadıkları onca kötü olay karşısında birbirlerinde saf aşkı bulan ve güçlü bağlarla birbirlerine bağlandıklarına inanan Elif ve Ömer, Elif'in ani gidişiyle ayrılmıştı. Polis olduğu sürece karşılarına başka Tayyarların çıkacağını, Ömer'in defalarca ölümle burun buruna geleceğini düşünen Elif, onu değiştiremeyeceğini anlamış ve gitmiştir. Ömer ise Elif'in hiç bir açıklama yapmadan gitmesine içerlemiş, mesleğini bırakmasını istemesini de bencilce bulmuştu. Onca badire atlatan Elif ve ÖmerKara Para Aşkfinal bölümündebu sorunun üstesinden gelememişti.Büyük aşkın bu şekilde sonlanmasını istemeyen Arda ve Pelin, Ömer'i ortadan kaybolan Elif'i bulması ve peşinden gitmesi için zorladı. Elif'in onsuz bir hayat kurmak istediğini düşünen Ömer yıkılmış ve öfkelenmişti, Elif'i bulmak yerine kararına saygı duymayı seçti. Madem Elif Ömer'siz bir hayat düşlemekteydi, Ömer de buna engel olmayacaktı. Kendini en iyi yaptığı işe mesleğine adayacaktı. Final olanKara Para Aşk son bölümünde;Elif ise sıfırdan bir hayat kurmak için daha önce hiç gitmediği bir sahil kasabasına yerleşmişti. Acıları ve yaralarıyla sığındığı bu küçük kasaba onu sarıp sarmalayacak ve Elif'e iyi gelecekti. İçten içe Ömer'in gelip kendisini bulmasını beklemişti ama aylar geçmiş ve Ömer gelmemişti. Elif'in eksik de olsa yeni bir hayatı vardı. Sade yaşamı içinde kendince mutlu olmaya çalışmaktaydı.. Mesafeler, yanlış anlaşılmalar ve zaman bu büyük aşkın yok olup gitmesine sebep olmak üzereydi.Finalde Ömer, Elif'in isteğiyle polisliği bıraktı. Bir sahil kasabasında izini bulduğu Elif'ten özür dilemek isteyen Ömer karşısında Ege'yi bulunca şoke oldu. Ege'nin sanılan aksine Aslı'nın eşi olduğu ortaya çıkmasıyla çift sonunda mutluluğu yakaladı.

KARA PARA AŞK BAŞROL OYUNCULARIN VEDA MESAJLARI

Kara Para Aşk dizisinde buluşan ve 2 yıldır aynı karelerde yer alan Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün Kara Para Aşk'a veda ederken duygularını paylaştı:

Tuba Büyüküstün (Elif Denizer): "Artık sonuna geldik, evet yorulduk. Şimdi eve dönüp bavullarımı açacağım ve biliyorum içinden bir sürü güzel yürek çıkacak. Kalplerinizin sıcaklığını bana verdiğiniz için teşekkür ederim. Benimle kaldıkları sürece onlara iyi bakacağım."

Engin Akyürek (Komiser Ömer Demir): "Ömer' karakterinin; sadece bana değil seyirciye de bir şeyleri sorgulattığını ve empati kurdurduğunu düşünüyorum. 'İnsan bu hayatta seçimlerini nasıl yapar? Ne için yaşarız? Temiz bir insan olarak hayatımıza ne kadar devam edebiliriz, bu mümkün müdür?' gibi... 'Ömer Demir'i özleyeceğim. Bütün işlerim gibi güzel anılarla hatırlayacağım bir iş oldu. Dizi ise içinde farklı türleri barındıran bir işti; polisiye tarafı da vardı, dramatik yapısı da. İş bittiğinde herkes gülerek ve huzurlu ayrıldı."

Haberin Devamı

KARA PARA AŞK FİNAL BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ