Cadde Kara Para Aşk'ta saklanan büyük sır ne?

Kara Para Aşk'ta saklanan büyük sır ne?

29.09.2014 - 12:12 | Son Güncellenme:

ATV'nin sezona damgasını vuran dizisi Kara Para Aşk yeni bölümü ile çok konuşulacak. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Elif Ömer'den ne saklıyor merak konusu. Ömer bu durum karşısında ne yapacak? Kara Para Aşk heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekranda.

Kara Para Aşkta saklanan büyük sır ne

Yeni bölümde neler olacak:
Elif'e ilanı aşk eden Ömer aldığı cevap karşısında şaşkına dönmüştür. Elif'in söylediklerine inanmaz ve bu şekilde davranmasının asıl nedenini öğrenmeye çalışır. Ömer, Elif'in bu davranışının asıl nedenini öğrenebilecek midir?
Hüseyin, Tayyar'ın planı karşısında çılgına döner. Tayyar ve Ali'yi Ömer'in geleceğiyle oynamamaları için ikna etmeye çalışır ama başaramaz. Ömer'in daha fazla zarar görmesini istemeyen Hüseyin, Tayyar'a yardım etmeyeceğini söyler, üstelik bu kez gerçekten kardeşinin yanında onlarla savaşacaktır. Tayyar'ın buna göz yummaya hiç niyeti yoktur. Hüseyin, Tayyar ve Ali'nin oyununu bozabilecek midir?
Ömer'in Tayyar'ın peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur, sabırla hata yapmasını beklerken araştırmalarını sürdürür. Buldukları karşısında heyecanlanan Ömer, Tayyar'ı sorgulamak ister. Bunun için savcıya gidip Tayyar Dündar'ı gözaltına almak için izin ister. Savcı, Ömer'in istediği izni verecek midir? Ömer Tayyar'ı gözaltına alıp sorguya çekmeyi başarabilecek midir?
Nilüfer'i annesiyle tanıştıran ve imam nikahıyla evlenmek isteyen Metin, Nilüfer'in tavırları karşısında hayal kırıklığına uğrar. Nilüfer Metin'i yeterince tanımadığı için evlenme teklifine evet dememiştir. Metin Nilüfer'i ikna edebilecek midir?
Kara Para Aşk dizisinin konusu:
Para ve hırs yüzünden hızla kirlenen dünyada, suçlularla giriştiği amansız mücadelelerde büyük başarılar kazanan Ömer Komiser, kız arkadaşı Sibel'le nişanlanmak için İstanbul'a gelir. Roma'da yaşayan Elif ise doğum gününde ailesiyle birlikte olmak için İstanbul'a gelir.
Ömer ile Elif aynı gece ölüm acısı yaşarlar. Ömer'in kız arkadaşı ve Elif'in babası cinayete kurban giderler. İkisi de cevaplayamadıkları sorularla baş başa kalırlar. Gergin ve önyargılı bir tanışmanın ardından peşlerine düştükleri her ipucu yollarını kesiştirir.
Ömer, Sibel'in katilini bulmaya, ona atılan iftiraları temizlemeye kararlıdır. Elif ise ömrünün en zor anlarını yaşarken, babasının göründüğünün aksine karanlık bir hayatı olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Bu Elif'in yüzünde patlayan ne ilk ne de son tokat olacaktır. Elif, ailesi için tehlikelerle dolu, karanlık yolda kaybolmak üzeredir.
Başrollerini Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Erkan Can da yer alıyor.
Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat kaleme alıyor. Ay yapımın imzasıyla ekranlara gelecek dizinin yönetmenliğini, Ahmet Katıksız yapıyor...
Oyuncu Kadrosu:
Tuba Büyüküstün (Elif Denizer)
30 yaşlarında, Roma'da yaşayan başarılı bir mücevher tasarımcısı. Ahmet ile Zerrin'in biricik kızı. Evin göz bebeği. Doğum gününde babasının ölümüyle hayatı değişir. Zamanla babasının borçlarını ödemek için kara para aklamaya başlar. Cinayeti çözmek için birlikte yola çıktığı Ömer komisere bir süre sonra aşık olur.
Engin Akyürek (Ömer Demir)
30 yaşlarında Van'da organize suçlar şubesinde ödüller alan bir komiserdir. Sibel ile nişanlıdır, evlilik için gün saymaktadır. Ancak Sibel tanıdığı kadın değildir. Elif'in babasıyla aynı arabada ölü bulunur. Ömer cinayeti çözerken nasıl yalanlarla uyutulduğuna inanamaz. Elif'in sevgisine Sibel'in hatırası için başta karşılık vermese de Elif'e karşı o da boş değildir.
Erkan Can (Tayyar Dündar)
50 yaşlarında iş adamıdır. Bir vakıf hastanesi vardır, aynı zamanda uyuşturucu ticareti yapmakta ve kara para aklamaktadır. Denizler'lerin aile dostudur. Kimse Tayyar'ın bu karanlık ve cani tarafını bilmez. Mert ve Fatih (Metin) isminde iki oğlu vardır. Ancak kirli işlerine alet ettiği Fatih'e babası değil amcası olduğunu söylemiştir. Fatih'se Tayyar'ın öz babası olduğunu bilmektedir.
Burak Tamdoğan(Hüseyin Demir)
Ömer'in abisi ve İstanbul Cinayet Büro'da baş komiserdir. Kendilerine ait müstakil bir evleri vardır. İki çocuğu, karısı ve annesiyle o evde yaşamaktadır. Ömer de daha sonra o eve yerleşir.