Cadde Kara Para Aşk son bölümde şaşırtan sürpriz!

Kara Para Aşk son bölümde şaşırtan sürpriz!

03.12.2014 - 10:03 | Son Güncellenme:

ATV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kara Para Aşk 27. Bölüm ile ekrana geldi. Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün baş rolünde yer aldığı diziye usta oyuncu Işıl Yücesoy da katıldı. Kara Para Aşk son bölüm ayrıntıları haberimizde..

Kara Para Aşk son bölümde şaşırtan sürpriz

Dizinin yeni bölümüne yeni bir isim dahil oluyor. Son olarak Unutursam Fısılda filminde gördüğümüz usta sanatçı Işıl Yücesoy, Elif'in teyzezi olarak diziye katıldı.

Haberin Devamı

Elif imzaladığı itirafname ile nezarette çaresizlik içindedir.

Tayyar bütün gücünü kullanarak Elif'i yıldırmaya çalışmaktadır. Elif'in nezarette tehdit altında olduğunu anlayan Ömer onu kurtarabilmek için çabalarken zamanın giderek daraldığının farkındadır. Ömer sevdiği kadını bu büyük kumpasın içinden çekip çıkabilecek midir? Nezarette zor anlar yaşayan Elif baskılara dayanamayıp imzaladığı itirafnameyi savcıya verecek midir?

Ömer'in sağlık sorunları devam etmektedir. Hüseyin acilen ameliyat isteyen doktora hayır diyen Ömer'i ikna etmeye çalışır. Ömer'in ise kaybedecek vakti yoktur, ne olursa olsun Elif'i kurtaracaktır. Öfkeyle sürekli kendisini durdurmaya çalışan abisine rest çeker. Hüseyin kardeşinin resti karşısında iyice sıkışır. Bir an önce Ömer'i durdurmak ve Arda'nın kuşkularını yok edip kendisini temize çıkarmak zorundadır. Bunun için bir plan yapar fakat gerçekleştirmek için Tayyar'ın yardımına ihtiyacı vardır. Bıçaklama olayından sonra ilk kez Tayyar'ın karşısına çıkacak olan Hüseyin onu ikna edip yardım etmesini sağlayabilecek midir? Çemberin giderek daraldığının farkında olan Hüseyin peşindeki Arda'yı ve çaresizlik ve öfke içindeki Ömer'i durdurabilecek midir?
Metin'den aldığı parayı eve götüren Nilüfer, Aslı'ya parayı Elif'in kefaleti için Malatya'daki halasından istediğini söyler. Nilüfer'in yalanı daha sonra ayağına dolanacak ve Denizer Ailesi için büyük sorunlar doğuracaktır. Nilüfer'in Aslı'ya yalan söylediğini fark eden Nedret Hala İstanbul'da neler olduğunu anlayabilmek için valizini hazırlayıp İstanbul'un yolunu tutar. İstanbul'da Nedret'i büyük sürprizler beklemektedir. Nedret'in gördükleri ve öğrendikleri karşısında tavrı ne olacaktır?

Haberin Devamı

Kara Para Aşk 27. Yeni bölüm fragmanı