Gündem Kara Sevda 23. yeni bölüm fragmanında şok gelişme! - İzle

Kara Sevda 23. yeni bölüm fragmanında şok gelişme! - İzle

21.03.2016 - 11:24 | Son Güncellenme:

Star'da bu hafta yepyeni bir bölüm ile ekrana gelecek olan Kara Sevda dizisi için heyecan dorukta. Merakla beklenen Kara Sevda 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen sahneleriyle gündeme bomba gibi düşen Kara Sevda dizisi yeni bölümünde şok bir gelişme yaşanıyor. İşte o ayrıntılar...

Kara Sevda 23. yeni bölüm fragmanında şok gelişme - İzle

Hilal Saral’ın yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini ise Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu paylaştığı Kara Sevda yeni bölümü ile 23 Mart Çarşamba akşamı saat 20:00'da Star'da. Romantik sahnelerdeki uyumu sosyal medyada büyük ilgi gören Kara Sevda 23. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. İşte fragman videosu ve detayları...

KARA SEVDA 23. BÖLÜM ÖZETİ

Haberin Devamı

Nihan’a gelen sürpriz paket!

Emir, Kemal'den öğrendikleriyle sarsılır, travmatik geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Galip'le büyük bir kopuş yaşarlar. Galip, gerçeklerin büyük bir kısmını inkar edemez. Emir'e kendi açıklamalarını sıralar. Emir ise Galip'in kendisinden sakladığı bazı gerçekleri bulmak için harekete geçer. Kardeşin kim olduğuyla ilgili aklına gelen ilk şüpheli Tufan'dır. Emir, üstü kapatılan geçmişe dair kesin kanıtlar peşindedir.

Kemal ise Emir'in önüne koyduğu bombanın yarattığı etkiyi izlemekle yetinmeyecektir. Kemal de bu kardeşin kim olduğuyla ilgili bir araştırmaya girer. Aynı zamanda Kemal, içinde kontrol edemediği şekilde yükselen karanlık duygularla da cebelleşmektedir.

Haberin Devamı

Nihan, Kemal'den gizli “o gece”nin peşine düşer. Taner'in bahsettiği kaydı bulmakta kararlıdır ama Kemal ve Nihan'ın yolu çok geçmeden yine kesişir. Onları ayıran sır, bugünlerini birleştiren bir düğüm de olur. İsteseler de ayrılamazlar.

Emir, ilk defa bütün dengesini ve kontrolünü kaybetmiş olmanın dağınıklığını yaşarken, Zeynep bu dikkat dağınıklığını lehine kullanmaya kararlıdır. Zeynep'in Asu'dan aldığı destek, daha cesur davranmasına sebep olur. Emir ve zeynep arasında yaşanan yeni bir gelişme evin içindeki dengelerin değişmeye başladığının işaretidir.

Bu sırada Nihan'a gelen bir paket, Kemal ve Nihan'ın bütün gündemini değiştirir. Bu paket Nihan’la Kemal’e özgürlüğün anahtarını vaat etmektedir. Geleceklerini kurmak için birlikte geri dönüşü olmayan bir adım atarlar.

Yayın Günü:23 Mart Çarşamba
Yayın Saati:20.00



KARA SEVDA 23. BÖLÜM FRAGMANI İZLE



KARA SEVDA SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Emir’in karanlık geçmişi ortaya çıkacak mı?
Abisinin katil olduğunu öğrenen Kemal, hayatındaki en önemli kararı verir. O andan itibaren Kemal’le ailesinin büyük imtihanı başlar. Kemal ve ailesi ayrı ayrı dürüstlük, vicdan ve adalet sınavı verir. Kemal’i bu süreçte en iyi anlayan kişiyse Nihan’dır. Kara sevdaları gibi, yaraları da birdir artık. Emir’in, Nihan’la Kemal’i birbirinden uzaklaştırmak için başlattığı kötülük, onların sonsuz aşkında bir gülücükle erir; yollarını birleştirir.

Haberin Devamı

Emir Kozcuoğlu, Tarık’ın gözaltına alınmasıyla, Kemal’e karşı her fırsatta yeni bir cephe açmaya sürdürür. Kemal’i yaralamak için ailesini ona karşı kullanır. Ancak Emir, yaktığı ateşin Kemal’de yaratacağı dönüşümden habersizdir. Kemal, en büyük düşmanını kendi silahıyla yaralamaya karar verir. Artık çözülmesi gereken tek sır “o gece” değildir. Emir’in bilinmeyen geçmişi de vardır.

Zeynep’in Ozan’la evliliğini kabul etmemeye kararlı olan Vildan, Zeynep’i hayatlarından çıkarmak için farklı bir yol dener. Vildan, Zeynep’in oğluyla evlenmesinin arkasındaki gerçek sebebe adım adım yaklaşır. Artık Zeynep için o villada her gün bıçak sırtında geçecektir.

Kemal, Emir’in hayatındaki en büyük sırrın peşine düştüğünde, yanında Nihan ve Zehir de olur. Kemallerin karşısına çıkan her iz, yeni ve daha büyük bir sırrın kapısını aralar.

Emir Kemal’e diz çöktürdüğünü düşündüğü bir anda, Kemal’in yaratacağı deprem iki düşman arasındaki dengeleri baştan sona değiştirecektir.