Gündem Kara Sevda 27. yeni bölüm fragmanında romantik sahne -İzle

Kara Sevda 27. yeni bölüm fragmanında romantik sahne -İzle

17.04.2016 - 11:01 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Kara Sevda beğeni ile izlenmeye devam ediyor. Kara Sevda'da Kemal, hayati tehlikeyi atlatan Nihan'ı hastaneden helikopterle kaçırdı. İşte merakla beklenen Kara Sevda 27. bölüm fragmanı ve son gelişmeler...

Kara Sevda 27. yeni bölüm fragmanında romantik sahne -İzle

Burak Özçivit ve Kaan Urgancıoğlu ve Neslihan Atagül'ün başrollerini paylaştığı Kara Sevda yeni bölümleriyle izleyici karşısına çımaya devam ediyor. Son bölümde izleyenleri gözyaşlarına boğan Kara Sevda dizisinin yeni bölümünde neler olacak merak konusu. İşte heyecanla beklenen Kara Sevda 27. bölüm fragmanı ve tüm detaylar...

Haberin Devamı

KARA SEVDA SON BÖLÜM ÖZETİ

KEMAL VE EMİR YERALTINDA HESAPLAŞTI!

Bölümde, Kemal ve Emir'in yeraltında, maden ocağında gerçekleşen yüzleşmesi unutulmaz anlara sahne oldu. Nihan'ın, Emir'e olan mecburiyetini sona erdirmek isteyen Kemal'in Emir'le hesaplaşmasında silahlar konuştu. Vicdanı ile hareket eden Kemal, tüm yaşananlara rağmen, ölümün eşiğine gelen Emir'in hayatını kurtardı.

ÖZGÜRLÜĞE UÇTULAR!

Bölümün final sahnesinde ise Kemal, hayati tehlikeyi atlatan Nihan'ı hastaneden helikopterle kaçırdı.
Kavuşmak için her yolu deneyen ama Emir'in kirli oyunlarıyla her seferinde başladıkları yere geri dönen Kemal ve Nihan, artık her şeyi geride bırakıp, vuslata erdiler. Kemal ve Nihan, Leyla'nın yardımıyla hastaneden helikopterle kaçarak yeni bir başlangıca uçtular.Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Zerrin Tekindor'un rol aldığı Kara Sevda her Çarşamba saat 20.00'da star TV'de ekrana geliyor.

Haberin Devamı

KARA SEVDA 27. BÖLÜM FRAGMANI

KARA SEVDA HAKKINDA

Kara Sevda, 14 Ekim 2015'te Star TV'de yayınlanmaya başlayan yeni dizidir. Dizinin başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu yer almaktadır. Yapımcılığını Kerem Çatay'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Hilal Saral bulunmaktadır. Senarist kadrosunda Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün bulunduğu dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca; Kürşat Alnıaçık,Burak Sergen Zeyno Eracar, Orhan Güner, Neşe Baykent, Barış Alpaykut, Melisa Aslı Pamuk yer alıyor. Dizinin çekimleri 1. bölümdeki maden kazası(Zonguldak) hariç İstanbul ilinde gerçekleşmektedir. Dizide madende bir facia yaşandıktan sonra hayatı değişen genç bir maden mühendisinin hikayesi anlatılmaktadır. Genç madenciyi Burak Özçivit canlandırıyor.

KARA SEVDA OYUNCU KADROSU

Kemal-Burak Özçivit

Nihan-Neslihan Atagül

Emir-Kaan Urgancıoğlu

Leyla-Zerrin Tekindor

Önder-Kürşat Alnıaçık

Galip-Burak Sergen

Hüseyin-Orhan Güner

Vildan-Neşe Baykent

Ozan-Barış Alpaykut

Asu-Melisa Aslı Pamuk

Fehime-Zeyno Eracar

Zeynep-Hazal Filiz Köse

Tarık-Rüzgar Aksoy

Banu-Çağla Demir

Salih-Gökay Müftüoğlu

Haberin Devamı

Yasemin-Nihan Aşıcı

Hakkı-Metin Coşkun