Gündem Kara Sevda 29. son bölümünde neler oldu?

Kara Sevda 29. son bölümünde neler oldu?

04.05.2016 - 09:39 | Son Güncellenme:

Star TV'de dün akşam Kara Sevda dizisinin 29. son bölüm heyecanı yaşandı. Nefes kesen sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Kara Sevda 29. son bölümünde bu sefer silahlar devreye girdi. Kemal ve Emir, kurallarını Kemal’in belirlediği “Türk motifli” ruleti oynadı. Peki Kara Sevda 29. son bölümünde neler oldu? İşte o detaylar...

Kara Sevda 29. son bölümünde neler oldu

Kara Sevda 29. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Heyecanın dorukta olduğu Kara Sevda dizisinde bu haftaki ''Türk motifli'' oyun izleyiciyi heyecanlandırdı. Gerilimin bir an olsun eksik olmadığı Kara Sevda dizisi son bölümünde yaşanan tüm detaylar haberimizde... Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Zerrin Tekindor’un rol aldığı Kara Sevda 29. son bölümü ile 4 Mayıs Çarşamba günü saat 20:00'da Star TV'de ekrana geldi.

Haberin Devamı

KARA SEVDA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KARA SEVDA 29. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kemal’i mahrem alanında karşısında elinde bir silahla gören Emir için verilmesi gereken zor bir karar vardır. Kemal’in hesapları kapatma önerisini öyle ya da böyle kabul etmek zorundadır. Kemal ve Emir, kurallarını Kemal’in belirlediği “Türk motifli” ruleti oynayacaklar, birbirlerine sıkacaklardır. Bu kumarı tek bir kişi sonlandırabilir. Kemal’in o evde olduğundan habersiz Nihan…

Kemal, o gecenin sonrasında Nihan’a, Emir’e ve herkese Nihan’ı Emir’in zorla geri döndürdüğünü ispatlayacaktır. Emir’in Nihan’ı neyle tehdit ettiğinin peşine düşer. Kemal, araştırması esnasında, en kilit isimlerden birine ulaşır.

Bu sırada Vildan, Ozan’a geri dönmeleri karşılığında verdiği sözü çabuk unutur ve Zeynep’e dair şüpheleriyle Zeynep’i sıkıştırır. Zeynep ise kaçış yolu olarak yine Ozan’ı kullanır ve Vildan’ı Vildan’ın hiç istemeyeceği bir şeye yönlendirerek cezalandırır. Vildan, Zeynep’in anne ve babasıyla bebeğin gelişi şerefine barışacak ve bir yemek organize edecektir. Hüseyin ve Fehime, ilk anda reddetseler de, kızlarının hamileliği kalplerini yumuşatır. Ancak İki şartları vardır, yemek Sezinlerin malikanesinde değil, kendi alanlarında, mütevazı bahçelerinde olacaktır ve Nihan ve Emir yemeğe kesinlikle gelmeyeceklerdir. Vildan kabul eder.

Kemal’in araştırmaları sürerken, Nihan da Emir’le anlaşması gereği Kemal’in hayatı karşılığında oyununa devam etmektedir. Yemekten haberi olmayan Emir, yemeği sürpriz bir şekilde öğrenir ve Nihan’a oyunu daha inandırıcı oynayabileceği bir gece yaratmış olur. Nihan, hiçbir zaman istenmediği Kemal’in ailesinin evinde, dahası Kemalin tüm ailesinin, Leyla’nın ve Asu’nun önünde, Kemal’in gözlerinin içine bakarak en zor oyununu oynayacaktır. Nihan’ın o gece vereceği tek açık, gecenin sonunda Kemal’i hiç beklemediği bir manzarayla karşı karşıya getirir.

KARA SEVDA 29. BÖLÜM FRAGMANI



KEMAL VE EMİR HESAPLAŞMASINDA İLK KEZ SİLAHLAR KONUŞACAK!

İki düşmanın karşı karşıya geleceği heyecan dolu bölümde; Kemal ve Emir hayatlarıyla adeta rus ruleti oynayacaklar. Kemal'in yöntemleriyle ekrana gelecek hesaplaşmada yaşanacaklar ekran başındakilere soluksuz anlar yaşatacak. Büyük hesaplaşmadan Kemal mi yoksa Emir mi sağ çıkacak?

SOYDERELER VE SEZİNLER AYNI YEMEK MASASINDA!

Kara Sevda'nın yeni bölümünde, Zeynep'in hamile olduğunun ortaya çıkmasıyla Sezin ve Soydere ailesi ateşkes ilan etmek zorunda kalacak. Nefeslerin tutulacağı bölümde, Vildan'ın oğlu Ozan'a verdiği söz iki aileyi aynı yemek masasında buluşturacak.

Kemal'in hayatını korumak için Emir'e geri dönmek zorunda kalan ve bu kez aldığı kararı Kemal'den saklayan Nihan, beklenmeyen akşam yemeğinde bu kez farklı bir mücadele verecek.

Sürprizlerle dolu gerçekleşecek akşam yemeğinde iki düşman aile bir araya gelse de Kemal ve Nihan arasında yaşanacaklar aşıkları uçurumun eşiğine getirecek.