Gündem Kara Sevda 31. son bölümü ekrana kilitledi! - İzle

Kara Sevda 31. son bölümü ekrana kilitledi! - İzle

18.05.2016 - 12:46 | Son Güncellenme:

Star'da severek izlenen Kara sevda dizisi dün akşam son bölümü ile ekrana geldi. Heyecanın dorukta olduğu Kara Sevda dizisinde sürpriz gelişmeler yaşandı. Gerilimin bir an olsun eksik olmadığı Kara Sevda 31. son bölümünde yaşanan şoke eden olayların detayları ve yeni gelişmeler haberimizde...

Kara Sevda 31. son bölümü ekrana kilitledi - İzle

Ay Yapim imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı Kara Sevda 31. son bölüm ile ekrana geldi. Hilal Saral'ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün senaristliğini üstlendiği Kara Sevda, heyecan ve duygu yüklü son bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Büyük bir aşkla birbirlerine bağlı olan Kemal ve Nihan'ın arasına giren Emir yeni planları ile ortalığı birbirine kattı. İşte Kara Sevda 31. son bölüm ve dahası...

Haberin Devamı

KARA SEVDA 31. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kara Sevda'nın yeni bölümünde adeta iki yabancıya dönen Kemal ve Nihan'ı, yaşanan trafik kazasının üzerindeki gizem yeniden bir araya getirecek. Emir, arabasının freni tutmadığı için Nihan'la birlikte geçirdiği kazadan iki kişiyi sorumlu tutacak; Kemal Soydere ve kimliğini bile bilmediği öz kardeşini..

Dizinin yayınlanacak yeni bölümünde Kemal, Nihan'ın hayatını korumak için Emir ise düşmanı bildiği öz kardeşinin kimliğini öğrenmek için şantajcının peşine düşecek. Bölümde Tufan'ın, Emir'e oynadığı oyun büyüyerek Nihan'ın hayatını tehlikeye sokacak. Uzaktan da olsa Nihan'dan dikkatini çekemeyen Kemal sevdiği kadının hayatını kurtarmak için bir kez daha tehlikenin içine gözünü kırpmadan atlayacak.

Haberin Devamı

Hilal Saral'ın yönetmenliğini üstlendiği Kara Sevda son bölümü ile, 18 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00'da Star TV'de ekrana geldi.

KARA SEVDA 31. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Tufan’ın Asu’ya kendini ispatlamak için Emir’e kurduğu tuzak hem Kemal’in, hem de Emir’in dikkatini şantajcının üstüne çeker. Kaza haberini aldığında bütün öfkesine rağmen Kemal’in içini büyük bir korku kaplar. Kemal içinde Nihan’ın da olduğu arabayı kimin bozduğunun; Emir de kendisini öldürmek isteyen kişinin peşine düşer.

Asu, Emir’in şüphesini çekme pahasına Zeynep’e yardım eder. Emir Asu’nun karşısına çıktığında sorularına istediği cevapları alabilmesi için Kemal’i aşması gerekir. İki ezeli düşman birbirlerine her fırsatta kılıçlarını çeker. Aralarındaki savaşın hatları artık daha keskindir.

Zeynep Asu’nun yardımıyla bebeğini kurtarır ancak hayatını garantiye almak için yeni bir plan yapar. Evi terk eder ve Kemal’in kanatları altına sığınır. Bir yandan Sezin, diğer yanda Soydere ailesi Zeynep’in bu kararıyla çalkalanır. Zeynep bu hamlesiyle bir tek Nihan’ın şüphelerinden kurtulamaz. Nihan, Emir’le Zeynep’e dair hissettiği huzursuzluğun nedenini bulmaya kararlıdır.

Kemal, Nihan’dan uzak durmaya çalıştıkça yolları kesişmeye devam eder. Kemal’in kırgınlığı ve öfkesi Nihan’la arasına aşılması zor bir duvar örse de, bütün dikkati yine de Nihan’da olur.

Haberin Devamı

Tufan’ın tuzağıyla başlayan çatlak Kemal’le Emir’in araştırmalarıyla iyice derinleşir. Hakkı deşifre olmamak için Asu’dan gizli çok riskli bir tercih yapar. Nihan’la Emir büyük bir tehlikenin göbeğine düştüğünde, Kemal Nihan’ın koruyucu meleği gibi etrafında olacaktır.

Kader Nihan’la Kemal’in hayatına yeni düğümler atarken, yaşanacaklar kimsenin tahmin edemeyeceği boyutlara ulaşacaktır.

KARA SEVDA 31. BÖLÜM 2. FRAGMAN - İZLE