Gündem Kara Sevda 32. son bölümünde sürpriz gelişme! - İzle

Kara Sevda 32. son bölümünde sürpriz gelişme! - İzle

24.05.2016 - 16:35 | Son Güncellenme:

Star'da büyük merakla beklenen Kara Sevda dizisi son bölümünde heyecan doruktaydı. Kara Sevda 32. son bölümde neler yaşandı? Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen Kara Sevda dizisinde bu hafta Kemal gemileri yaktı! İşte son bölüm ve detaylar...

Kara Sevda 32. son bölümünde sürpriz gelişme - İzle

Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Zerrin Tekindor’un rol aldığı Kara Sevda dizisi yepyeni bir bölüm ile ekrana geldi. Nefes kesen sahneleriyle gündeme bomba gibi düşen Kara Sevda dizisi 32. son bölümde heyecan doruktaydı. Dizinin son bölümünde, Nihan ve Emir arasında yaşanan sarsıcı gelişmeler bu hafta ekranlara damgasını vurdu. İşte Kara Sevda 32. son bölüm ve detayları...

Haberin Devamı

KARA SEVDA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GÖRKEMLİ DAVETTE GÖZLER ASU'DA!!!


Ay Yapım imzalı, Kara Sevda'nın bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde Kemal ve Emir, kimliğini bilmedikleri Asu'nun peşine düşecekler. Çemberin Asu için iyice daralacağı bölümde ekrana gelecek görkemli davetle Kemal, Emir, Nihan ve Asu için hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Nihan'ın düzenlediği görkemli hayır gecesinde Kara Sevda'nın kadınları şıklıklarıyla göz kamaştırırken gecede yaşanacak beklenmeyen gelişmelerle ipler gerilecek.

Emir'in yaptığı tüm kötülüklerin hesabını kimliğini bilmediği kardeşini ortaya çıkartarak ödetmek isteyen Kemal, artık hamlelerini daha sert oynayacak. Nihan'ın, Emir'i seçmesini hazmetmeye çalışan Kemal, düşmanından intikamını kardeşi üzerinden almak isteyecek. Emir'in de peşine düştüğü, kimliğini bir sır gibi saklayan Asu, amcası Hakkı ile birlikte planladıkları oyunlarında yeni bir dönüm noktasına gelecek.

Sürprizleriyle izleyenleri şoke edecek bölümde acaba Asu'nun kimliği nasıl ortaya çıkacak, titizlikle iz süren Kemal mi yoksa bu yolda her şeyi mubah gören Emir mi önce Asu'ya ulaşacak gibi heyecan dolu sorular yanıt bulacak.

KARA SEVDA'YA YENİ OYUNCU!

Kara Sevda'ya yeni bölüm itibarıyla genç oyuncu Erhan Alpay dahil oluyor. Komiser Hakan karakterine hayat verecek olan Alpay, dizide yaşanacak şaşırtıcı gelişmede önemli rol oynayacak.

Hilal Saral'ın yönetmenliğini üstlendiği Kara Sevda çok konuşulacak yeni bölümüyle 25 Mayıs Çarşamba günü saat 20:00'da Star TV'de ekrana gelecek.

Haberin Devamı
KARA SEVDA 32. BÖLÜM 2. FRAGMANI

KARA SEVDA 32. BÖLÜM ÖZETİ

Kemal, önlerinde işlenen cinayeti polise haber vererek, bir soruşturmanın kanalını açar. Emir, bu soruşturmanın fazla derinleşmeden halledileceğinden çok emindir, onun kafasına takılan iki şey vardır. Bir; kardeşi kim? İki, Kemal’in Nihan’la birlikte orda ne işi vardı? Nihan, Emir’e, Kemal’in orda oluşunun kendi kontrolü dışında geliştiğini anlatsa da, emir Nihan’a anlaşmalarını bozduğunu düşünerek tehlikeli bir ceza hazırlar.

Emir’in oyunu Kemal’i de kontrolden çıkarır. Artık ne sebeple olursa olsun durmayacaktır. Kemal’in bütün gemileri yakmak üzere olduğunu hisseden Nihan ise Kemal’e ulaşmak için bütün şartlarını zorlar.

Haberin Devamı

Bu sırada Emir kardeşine ulaşmak için bütün yolları dener, kardeşini bulmakta kararlıdır.

Asu ise her şeyden habersiz Emir’in tehditinin şokuyla amcasına sığınır. Hakkı, Asu’ya gerçekleri söylemez. Aksine Asu’yu daha çok korkutur. Asu’ya intikam planlarının en tehlikeli ayağını teklif eder.

Kemal, Emir’in bugüne kadar “o geceye” dair gizlemeyi başardığı bütün suçlarını ortaya çıkarmak için şantajcıya, yani Emir’in kardeşine ulaşması gerektiğinin farkındadır. Şantajcıya mesajını iletmesi için Tufan’a gider Tufan, Asu’ya Kemal’in teklifini ilettiğinde bütün dengeler altüst olacaktır.

Nihan’ın Leyla’yla birlikte organize ettiği hayır gecesinin hazırlıkları sadece Nihan’la Kemal’i bir araya getirmekle kalmaz, Kemal’le Emir’i yine karşı karşıya getirir.

Emir’in gazabından kaçmak için Kemal’e sığınan Zeynep, eve geri dönüşüyle ilgili muazzam bir plan hazırlar. Üzerinde ne kadar şüphe ve baskı varsa geçersizleştirmek için ilk olarak Vildan’ın üstüne oynar. Sonraki hedefindeyse Ozan vardır.

Haberin Devamı

Emir, kardeşini bulmak için bütün bağlantılarını seferber etmişken, sürpriz bir telefon, ona kardeşini vaad eder. Hayır gecesi, herkes için bir dönüm noktası olacaktır. Çünkü o gece, Kemal’in başlattığı harekat da finallenecektir.

KARA SEVDA 32. BÖLÜM 1. FRAGMANI