Gündem Kara Sevda 35. bölümü ile sezon finali yapıyor! - İzle

Kara Sevda 35. bölümü ile sezon finali yapıyor! - İzle

09.06.2016 - 14:44 | Son Güncellenme:

Ay Yapım imzalı Kara Sevda dün akşam nefes kesen bir bölümle ekrana geldi. Kara Sevda dizisi 35. bölümü ile sezon finali yapıyor. 15 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak sezon final bölümüyle ekranlara ara verecek olan dizide heyecan doruğa tırmandı. İşte Kara Sevda 34. son bölümünde yaşananlar...

Kara Sevda 35. bölümü ile sezon finali yapıyor - İzle

Kara Sevda'da sezon finaline doğru heyecan dorukta! Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde Kemal'in Nihan'a veda ederek Asu ile nişanlanması izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Sezon finaline adım adım yaklaşan Kara Sevda'da çözülmeye başlayan düğümler beklenmeyen gelişmelere yol açtı. Emir'in tehdidiyle Kemal'dan ayrılmak zorunda kalan Nihan, alacağı nişan haberiyle adeta yıkıldı.

Haberin Devamı

Hilal Saral'ın yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu, Zerrin Tekindor, Kürşat Alnıaçık, Burak Sergen, Orhan Güner, Neşe Baykent, Çağla Demir ve Melisa Aslı Pamuk'un paylaştığı Kara Sevda 35. bölümü sezon finali ile 15 Haziran Çarşamba günü Star'da ekrana gelecek...

SEZON FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

15 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak 35.bölümüyle sezon finali yapacak olan dizide Kemal ve Nihan'ı bekleyen sürpriz gelişmeler ekrana gelecek.

Kemal, Nihan'ı affedecek mi?, Kemal ve Nihan kavuşacak mı?, Emir işlediği tüm günahlardan kurtulmayı başarabilecek mi?, Kemal; Asu'nun Emir'in kız kardeşi olduğunu öğrenecek mi? ve Tutuklanan Ozan'ı neler bekliyor? gibi merakla beklenen sorular yanıt bulacak...

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYAYI SALLADI!

Bölümde; Kemal'in, Asu ile nişanlanacağı haberini Emir'den alan Nihan'ın yaşadığı büyük sarsıntı sosyal medyaya damga vurdu. Nihan'ın nefret ettiği Emir'e sarılarak gözyaşlarına boğulması izleyenleri derinden etkiledi. "Sensiz Olsam" etiketiyle ekrana gelen bölüm sosyal medya mecrası Twitter'da Trend Topic (TT) oldu. Kemal ve Nihan'ın buluşma noktası olan kuyu başında son kez bir araya gelerek vedalaşması ise unutulmaz anlara sahne oldu. Veda sahnesinde Nihan'ın söylemek isteyip de söyleyemedikleri hayal sahnesi olarak ekrana geldi. İki aşığın duygu yüklü sahnesi milyonları ekran başına kilitledi. Büyük beğeni toplayan bölümün final sahnesinde ekrana gelen nişan merasiminde de ipler kopma noktasına geldi.

EMİR'İN PLANI İŞLEDİ!

Emir'in; Zeynep ve Asu ile yaptığı acımasız iki ayrı planı kusursuz ilerledi. Asu' ya şantaj yapan Emir, karanlık gecenin görüntülerini ondan almayı başardı. Kemal'e kız kardeşi olduğunu söylemekle Asu'yu tehdit eden Emir zafere ulaştı. Öte yandan Zeynep'le yaptığı anlaşma ile de Ozan'ın tutuklanmasına neden oldu.

KARA SEVDA 34. BÖLÜM FRAGMANI

KARA SEVDA 34. BÖLÜM ÖZETİ

Asu’nun, Emir’in elinden kurtulmak için ortaya attığı sırrın şiddeti, daha ilk anda tahmin edemediği bir boyuta ulaşır. Nihan, sevdiği adamın canı için hayatının en zor kararını verir. Kemal, Emir ve Nihan’la geri dönüşü olmayan bir yüzleşme yaşar. Bu yüzleşmenin en büyük kaybedeni Nihan olacaktır.

Haberin Devamı

Kemal’in öfkesi Asu’nun bütün çabalarına rağmen dinmez. Zeynep, Kemal’i karşısında bulduğunda büyük bir sınav verir. Öte yandan Nihan’la Emir arasındaki hesaplaşma Ozan’a kadar uzanır. Sarsılan dengeler, Emir’i bütün sorunlarını çözecek yepyeni ve büyük bir plan yapmaya iter ve Asu’yla yeni bir pazarlık masasına oturur. Ozan ise Zeynep’in yönlendirmeleriyle hayatının en yanlış kararını alır.

Kemal’le Nihan arasında, Nihan’ın Emir’e dönüşüyle başlayan kırılma, yaşayacakları son olayla büyük bir uçuruma dönüşür. Nihan’ı hayatından kazıyıp atma zamanı gelmiştir. Kemal, Asu’nun hayatıyla ilgili büyük bir savaş verdiğinden habersiz, geleceğini Asu’yla birlikte kurmaya karar verir.

Nihan bu haberi aldığında yüreğinin ağrısı taşıyamayacağı kadar ağırdır. Aldığı nefes bile içinde başlayan yangına rüzgar olur. Kemal’le Nihan karşı karşıya geldiğindeyse iki kara sevdalı kalplerindeki aşka rağmen birbirlerinden çok uzak iki noktadadır.

Haberin Devamı

Emir, büyük planını noktalayabilmek için Kemal’in nişan gecesinde son bir adım atmalıdır. Asu, en mutlu gününde Emir’in gölgesini üstünde hissederken; Kemal ise Asu’yla nişanlanmadan önce Nihan’la bir araya gelir. Birbirlerine veda ettiklerini düşünseler de, kaderleri onları asla koparmayacaktır.

Kemal’le Asu’nun nişan gecesi, Kemal’le Nihan’ın kara sevdasına bir düğüm daha atarken; büyük bir fırtınanın yaklaştığını haber eden rüzgar çoktan başlamıştır.

OYUNCULAR

Kemal: Burak Özçivit
Nihan: Neslihan Atagül
Emir: Kaan Urgancıoğlu
Leyla: Zerrin Tekindor
Önder: Kürşat Alnıaçık
Galip: Burak Sergen
Hüseyin: Orhan Güner
Vildan: Neşe Baykent
Ozan: Barış Alpaykut
Asu: Melisa Aslı Pamuk
Fehime: Zeyno Eracar
Zeynep: Hazal Filiz Köse
Tarık: Rüzgar Aksoy
Banu: Çağla Demir
Salih: Gökay Müftüoğlu
Yasemin: Nihan Aşıcı
Hakkı: Metin Coşkun