Gündem Kara Sevda 40. yeni bölüm fragmanında duygusal anlar!

Kara Sevda 40. yeni bölüm fragmanında duygusal anlar!

13.10.2016 - 10:04 | Son Güncellenme:

Star TV ekranında yayınlanan Kara Sevda 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan Kara Sevda dizisinde Kemal ve Nihan arasında duygusal anlar yaşanacak. Kara Sevda 40. yeni bölüm fragmanı ile Çarşamba akşamı ekrana gelecek.

Kara Sevda 40. yeni bölüm fragmanında duygusal anlar

Yönetmenliğini Hilal Saral'ın, senaristliğini Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün üstlendiği Kara Sevda 40. yeni bölümü için heyecan dorukta. Kara Sevda dizisi son bölümünde, Kemal Deniz'in kendi kızı olduğunu öğreniyor. Asu Deniz'in Kemal'in kızı olduğunu öğrenice deliye döner. Öte yandan Emir Kemal'in söylediklerinden şüphelenecektir.
Başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Kara Sevda dizisinin yeni bölümü ile haftaya Çarşamba akşamı Star'da ekrana gelecek.

Haberin Devamı

KARA SEVDA 40. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


KEMAL ASU İLE EVLENECEK Mİ?

Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın dün akşam yayınlanan heyecan dolu bölümünde; Kemal, Deniz’in babası olmakla ilgili şüphelerinin peşinde iz sürdü.

Kemal, Asu ile evlilik yolunda ilerlemeden önce, Deniz’le ilgili gerçeği öğrenmek istedi. Kayıplarını geride bırakamayan Nihan'ın, Kemal’i, ikna etmek için Emir'den yardım istemesi ekran başındaki izleyenleri şaşırttı.

Soluk soluğa geçen bölümde; Emir, Kemal'i bu sevdadan vazgeçirmek için kurnaz bir plan yaparak ekran başındaki izleyiciyi şoke etti. Hazırladığı oyunla bebek Deniz'i hasta eden Emir amacına ulaştı. Bölümde; Deniz'in iyileşmesi için babasının kan grubuna ihtiyaç duyuldu. Emir'in işleyen planıyla Deniz'e kan veren Emir oldu. Şahit olduğu olaylar karşısında sarsılan Kemal, Nihan'ı geride bırakmaya karar verdi. İçten içe büyük bir aşkla Nihan'a bağlı olan Kemal, böylece son umudunu da yitirmiş oldu. Bölümün final sahnesinde ise Kemal, beklenmedik bir kararla Asu'yla nikah tarihi almaya karar verdi.

Hilal Saral'ın yönetmenliğini, Özlem Yılmaz, Burcu Görgün'ün senaristliğini üstlendiği Kara Sevda her Çarşamba saat 20:00'da Star TV'de ekrana geliyor.

Haberin Devamı

KARA SEVDA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KARA SEVDA SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kara Sevda dizisi 39. son bölümünde, Nihan’ın kucağında Deniz’i gören Kemal, geçmişe dair parçaları bir araya getirdiğinde aklında tek bir soru belirir: Deniz, kendi kızı olabilir mi? Kemal’in kalbinin sesinden daha somut bir kanıta ihtiyacı vardır. Emir ise Kemal’in Deniz konusunda şüphelendiğini anladığında, gerçeği gizlemek için bütün silahlarını kuşanır.

Nihan, Kemal ile Emir’in Deniz üstünden başlayacağı savaşa karşı kendi tedbirlerini alır. Bir anne olarak, evladının zarar görmemesi için bıçak sırtı kararlar verir. Çok riskli bir ittifak kurar. Bu ittifak, Kemal ile Emir arasındaki dengeyi tamamen değiştirecektir.

Öte yandan Kemal, Emir’le hala görüştüğünü anladığı Zeynep’in karşısına çıkmak için baba evine gider ve sürpriz bir şekilde Ozan’dan geriye kalan mektubu bulur. Mektupta yazanlar, Ozan’ın intiharını Kemal’in gözünde ilk kez şüpheli hale getirir.

Haberin Devamı

Kemal gerçekleri ortaya çıkaracak planını harekete geçirir. Leyla’nın düzenlediği kermeste Kemal bütün engellemelere rağmen kızıyla ilgili “gerçeğe” doğru ilerleyecektir.

Nihan’dan bir çocuğu olabilme ihtimali Kemal’in geleceğe dair bütün kararlarını askıya almasına neden olur. Asu ise Kemal’i köşeye sıkıştırmak için ailesini yanına çeker. Gecenin sonunda Kemal ve Asu’yu büyük bir yüzleşme beklemektedir.